Tequilaracing Rose dagens spik

Challe Berglund guidar till V75 i sista stund

SPEL

Ingen utdelning på femmorna förra veckan och av den anledningen har vi idag en Jackpot.

Tequilaracing Rose lär bli dagens största favorit och jag måste erkänna att det är helt i din ordning. I Guldfinalen kommer inledningen av loppet att bli väldigt intressant. Lähdekorpi har både Facts Of Life och Lukas Lupin som kan ta ledningen och sedan släppa till stallkamraten, favoriten 6 Hot Shot Knick.

Hur tror ni införsnacket går i det stallet?

V75-1

Favoriten:

4 Suzanne har inte gjort många starter över 1 640 meter och det är väl ingen önskedistans kanske, hon hamnar mitt i fältet och får nog göra en del grovjobb.

Outsidern:

2 Starlight gillar förutsättningarna med spår, autostart och distans men trots det är jag tveksam till hennes segerchanser, hon var dålig senast.

Spetsbudet:

1 Balett Amok kan svara ledningen men gör det inte, 2 Starlight tar ledningen och kommer att anföra fältet.

Korsdraget:

3 Evita Ås vinner inte ofta men det finns en chans att hon idag kan göra det då hon kan få ett lopp i draget startsnabbheten ger henne en bra position.

V75-2

Favoriten:

7 Tequilaracing Rose blir dagens kronspik med sin kapacitet och startsnabbhet är det helt rätt, verkar bättre i jobben än inför förra starten dessutom.

Outsidern:

6 Harmonic Silvio är ingen dålig häst, det visade han senast. Han kan ställa till det för favoriten om Untersteiner siktar mot ledningen.

Spetsbudet:

4 James Bond tar ledningen men sen kommer en intressant sekvens, vem släpper Goop till, Untersteiner eller Adielsson? Adielsson tror jag.

Korsdraget:

Om det blir väldigt rörigt för favoriten kan det bli 9 Black Flyer som vinner, Lindbergs häst har varit kanonfin i årets 2 starter.

V75-3

Favoriten:

5 raka segrar varav den senaste i Italien, inte dåligt av 6 Hot Shot Knick som idag får sitt tuffaste lopp hittills i år, kanske får överta av stallkamraten.

Outsidern:

10 General Du Lupin får kanske ett lugnare upplägg idag än i dom 2 senaste där han varit tvungen att göra grovjobbet, bra chans.

Spetsbudet:

2 Facts Of Life, 4 Bean Streep och 5 Lukas Lupin är hetaste spets aspiranterna, 2 av dom är Lähdekorpi hästar, vad händer när favoriten provar tror ni?

Korsdraget:

9 Sara Lu Hanover har inte så stor möjlighet att skrälla men ska man leta korsdrag är hon förstås ett alternativ, smyglopp med lucka 100 meter kvar.

V75-4

Favoriten:

7 Nicolas Cake har inget bra läge och även om han vann sitt försök på ett snyggt sätt är jag tveksam till honom idag, motståndet då var svagt.

Outsidern:

Jag tycker att 6 Campo Roc är lite väl mycket streckad, visserligen imponerade han senast det är tuffare idag.

Spetsbudet:

2 Jenkas Tuffing är mitt spetsbud om nu inte 5 Canpaj hinner förbi

Korsdraget:

Varför kör Kontio 10 T.Selleck och inte 2 Jenkas Tuffing som har bättre läge? Jag tror nog att T.Selleck kan vara ett korsdrag, se upp!

V75-5

Favoriten:

Från ledningen tror jag inte att någon i loppet rår på 1 D.J Seabrook men det är väl tveksamt om han kan behålla den.

Outsidern:

2 On Way Laday fick jag ju i stort sett klar förra starten av Hultman, han spetsvann då och det är nog så det ska gå till idag med för att han ska vinna.

Spetsbudet:

1 D.J Seabrook eller 2 On Way Laday, Eventuellt hinner 5 Raging Bill förbi men Hanné släpper till första bästa favorit.

Korsdraget:

Det har inte stämt till för 7 Victor Cavallo på V75 och med läget idag ser det tungt ut, buskörning inledningsvis kan öppna för Victor Cavallo.

V75-6

Favoriten:

Hur löser det sig från start för 7 Acclaim? Han kan inte öppna utan riskerar att bli hängande och då är favoriten illa ute.

Outsidern:

Allt annat än bakspår var nog förhoppningarna för kretsen kring 10 Gift To Europé, nu är även han utlämnad till vad dom andra gör.

Spetsbudet:

3 Present men kanske släpper Goop till 4 Lassiter, hur mycket laddas 6 Open Mind? Om Flemming backar ger han bort loppet.

Korsdraget:

3 Present är ingen hjälte i slutstriderna men den typen av hästar vinner ändå titt som tätt om kusken serverar rätt lopp, Björn Goop lär göra det.

V75-7

Favoriten:

5 Non Stop Silas förvånade mig senast när han vann med tanke på vad han visade i loppet innan, tränarkörd idag vilket är ett minus förstås.

Outsidern:

4 Swift Hornline lurade mig totalt senast när han värmde uruselt, kommer bättre till än stallkamraten, Non Stop Silas och är då ett segerbud.

Spetsbudet:

1 Hamras Gavotte eller 2 Sea Striker? Svaret på den frågan har bara Erik Adielsson som kan välja om han vill svara eller inte med Hamras Gavotte.

Korsdraget:

Det går inte att klaga på det sättet som 9 Digger Ducan avslutade loppet senast, i ett öppet lopp tillhör han definitivt segeraspiranterna.