Vem blir Svenska Spels nya bingoröst?

Kändisjury ska ta fram vinnaren åt spelbolaget

SPEL

Nu ska Sveriges bästa bingoröst utses av en kändisjury.

På Svenska Spels hemsida får besökarna testa sina färdigheter som bingoutropare och kanske bli den lycklige vinnaren som får säga Bingo till folket.

Besökarna på sajten kommer sedan att få rösta fram 20 stycken finalister. En av dessa kommer i början av mars att utses till vinnare av en jury bestående av den snabbpratande DJ- och radiorösten Claes af Geijerstam, artisten och programledaren Pernilla Wahlgren, radiolegenden Kjell Alinge och den rutinerade TV- och radiopersonligheten Jonas Hallberg.

- Som radioman känns det kul att vara med och testa talröster. Bingo har ju verkligen varit populärt länge i de breda folklagren, och lyfts nu in i ett helt annat forum, Internet. Jag ser fram emot att få ta del av alla bidrag och hitta den perfekta rösten, säger Claes af Geijerstam, känd från TV4:s ”Idol” i ett pressmeddelande.

Vinnaren kommer få komma till Svenska Spels huvudkontor i Visby där han eller hon får läsa in alla nummer i företagets studio för att därmed bli den nye utroparen på sajten.

Jörgen Källström

ARTIKELN HANDLAR OM