250 gånger pengarna för Sörenslam

Nu kan du spela på om Annika tar en Grand Slam

SPEL

Spelbolaget Betway erbjuder odds på vem som vinner årets första major för damer och Annika Sörenstam delar favoritskapet med mexikanskan Lorena Ochoa, båda står i 4 gånger pengarna.

Foto: Christer Höglund

De riktigt stora pengarna kan man tjäna om Annika slår till med en ny 59-runda, oddset på det är hela 250,00 gånger pengarna. Tävlingen startar på torsdag och avslutas på söndag.

– Annikas fokusering ligger alltid på majors och säsongsinledningen har varit okej. Ochoa visade dock i helgen varför hon vann penningligan ifjol men hon har aldrig vunnit en major tidigare och frågan är om hennes nerver står pall här, säger Magnus Puke, oddssättare på Betway.com.

Vinner Annika alla årets fyra majors får man 50,00 gånger pengarna och Magnus Puke tror att det här är den sista chansen Annika har att nå sina drömmars mål.

– Förra året var det snack om att hon hade en rejäl chans och det är inte omöjligt att det passar henne lite bättre i år att fokuseringen inte bara är på henne. Onekligen har hon kapaciteten för att vinna fyra majors på raken men det här är nog den sista chansen.

Unibets odds på Annika Sörenstam

Alla odds från Betway

Sportbladet.se ([email protected])

ARTIKELN HANDLAR OM