5 heta spel i kväll

Foto: AP och scanpix
segergrepp Fördel Hlebs Arsenal mot Trochowskis Hamburg och Alcides Benfica mot Berglunds FCK.
SPEL

Champions League går in i slutfasen av det första gruppspelet. Många viktiga matcher och roliga spelobjekt.

Roligast ur spelsynpunkt? Att Svenska Spel fortsätter sitt 20-årsfirande med att sponsra oss bombenspelare med 500 000 kronor extra varje dag. I kväll gör vi ett riktigt seriöst försök att sätta Bomben.

Men det finns andra bra spel att ta del av också. Här är kvällens fem bästa:

1. Bomben 3

Spelbolag: Svenska Spel. Odds: Rörligt.

Real Madrid-Lyon 1,2,3-0,1,2,3

Celtic-Manchester United 0,1,2-1,2

Arsenal-Hamburg 2,3,4,5,6-0,1

720 rader.

Sportbladets kommentar: Med bonuspengarna från Svenska Spel är det bäddat för höga odds och av den anledningen höjer vi också insatserna på kvällens bomb.

Real Madrid-Lyon är en jämn match. Båda klara för vidare avancemang.

Celtic-Manchester United slutade 3-2 till United i förra mötet. Vi räknar med en ny tät, men målsnålare match den här gången.

Arsenal kommer supertaggat till mötet med Hamburg. Bortalaget är akterseglat i gruppen och här tror vi på islossning för Arsenal som haft problem med målskyttet.

2. Arsenal-Hamburg 1/1

Spelbolag: Unibet. Odds: 1,65.

Sportbladets kommentar: Arsenal har som sagt allt att spela för, medan Hamburg är helt avsågat och dessutom skadedrabbat och fortsatt ur form. Vi tror att Arsenal leder matchen i halvtid och vinner den vid full tid.

3. Arsenal-Hamburg (Thierry Henry att göra mål)

Spelbolag: Unibet. Odds: 2,15.

Sportbladets kommentar: Nu när vi ändå är inne på att Arsenal ska göra ett flertal mål (i alla fall minst två stycken) på Hamburg, vem ska då göra dem om inte Thierry Henry. Det här är kanske kvällens bästa odds.

4. Benfica-FC Köpenhamn 1

Spelbolag: Unibet. Odds: 1,53.

Sportbladets kommentar: För Benfica - och för all del även FC Köpenhamn - är det bara seger som gäller om man ska ha en vettig chans till vidare avancemang i Champions League. 0-0 i Köpenhamn men här ska det vara klar fördel Benfica.

5. Lille-Anderlecht 1/1

Spelbolag: Unibet. Odds: 2,30.

Sportbladets kommentar: Lille har Milan borta i sista matchen och även om Milan redan säkrat avancemang är det ingen lätt match. Så det är alltså ikväll, mot Anderlecht som Lille ska koppla greppet om andraplatsen. Hemmalaget vilade några ordinarie spelare senast i ligan, allt med sikte på den här matchen. Vi spelar på ledning i halvtid och vinst vid full tid för Lille. Återigen är det Unibet som bjuder bästa oddset.

Per Nicklasson ([email protected])

ARTIKELN HANDLAR OM