Satsa målfattigt på svenskmatch

SPEL

Sveriges möte med Egypten är bara en av ett 20-tal intressanta träningsmatcher i dag. Spelbolagen erbjuder gott om specialspel på de flesta av matcherna och bland dessa hittar vi några klart spelvärda objekt.

England-Spanien

Under/över 2,5 mål

Spel: Över. Odds: 2,25.

Spelbolag: Expekt.

Kommentar: Blir förmodligen en underhållande och målrik tillställning. England har annonserat Watfords duktige men orutinerade målvakt Foster från start och Spanien förväntas testa nya namn i defensiven under matchens gång då Puyol och Sergio Ramos är avstängda i kommande kval mot Danmark. Minst tre mål känns sannolikt och provas till ett fint odds.

USA-Mexiko

Under/över 1,5 mål

Spel: Under. Odds: 2,80.

Spelbolag: Betsafe.

Kommentar: Mexiko har förlorat sex av de sju senaste matcherna borta mot USA men nu när hemmalaget saknar viktiga offensiva namn som McBride och Beasley kan man mycket väl nå minst oavgjort. Lagen känner varandra väl och det ger oftast målsnåla matcher. Under 2,5 mål till cirka 1,65 är ett troligt spel men höga 2,80 på under 1,5 mål som Betsafe erbjuder lockar än mer.

Holland-Ryssland

1X2 Handicap

Spel: Ryssland (+1).

Odds: 2,25.

Spelbolag: Bet365.

Kommentar: Holland har stora skadebekymmer inför den här matchen och saknar bland annat förstemålvakten van der Sar, backarna Heitinga, Ooijer, Boulahrouz, Kromkamp och Emanuelson samt offensiva duon Robben och van Persie. Gus Hiddink kan holländarna utan och innan och Ryssland med ett plusmål värt att testa.

Egypten-Sverige

Under/över 2,5 mål

Spel: Under.

Odds: 1,67.

Spelbolag: Centrebet.

Kommentar: Sverige kommer med en starkare trupp än under Sydamerika--turnén i januari men utan namn som Larsson och Ibrahimovic samt skadade Ljungberg och Elmander ser offensiven tunn ut. Egypten öser knappast heller in mål och under 2,5 mål känns som ett starkt spel.

Marcus Källberg