Experten: ”Ett riktigt chansspel”

Sportbladet tipsar om hetaste spelen

Foto: Foto: GETTY IMAGES
Vinner Cupen Werder Bremen, med Markus Rosenberg, ger fint odds som segrare i Uefacupen. Det är värt att satsa några kronor på det, menar Sportbladets expert Marcus Källberg.
SPEL

Sportbladets Marcus Källberg guidar dig till de bästa spelen i Uefacupen.

PSV Eindhoven–Helsingborg

1X2 Handicap

Spel: PSV -1.

Odds: 1,80.

Spelbolag: Betway.

Kommentar: Helsingborg gjorde det mycket bra i höstens gruppspel men nu väntar ett alltför tufft motstånd. Deras defensiv var minst sagt opålitlig till och från i fjol och är knappast mindre sårbar utan Rönningberg och Tamboura. Med rätt inställning vinner PSV enkelt och 1,80 på seger med minst två mål är spelvärt.

Zenit St. Petersburg–Villarreal

Asian Handicap

Spel: Villarreal (0).

Odds: 1,80.

Spelbolag: Bet 365.

Kommentar: Zenit kommer till spel utan sin defensiva stomme från i fjol då Skrtel och Hagen är sålda och Lombaerts är avstängd. Därtill är Krizanac tveksam till spel och det blir troligen mittfältaren Gorshkov och nye Shirokov som mittbackar. Ett formstarkt Villarreal är tillräckligt bra för att dra nytta av Zenits brister och jag spelar spanjorerna till 1,80 med pengarna tillbaka vid oavgjort.

Sporting Lissabon–FC Basel

Att gå vidare till åttondelsfinal

Spel: FC Basel.

Odds: 3,20.

Spelbolag: Sportingbet.

Kommentar: Jag tycker att bolagen håller Sporting lite väl högt här. Förutom i vinsten mot Porto har laget inte övertygat efter nyår och nyckelspelaren Miguel Velosos djupa formsvacka sätter sina tydliga avtryck på deras spel. Basel är mycket starkt hemma på St Jakob Park och har man bara med sig ett hyggligt resultat från bortamötet är chansen till avancemang god.

Över/under 2,5 mål – Dubbel

Spel: Benfica–Nürnberg över 2,5 mål + Zürich–HSV över 2,5 mål.

Odds: 4,41.

Spelbolag: Pinnacle.

Kommentar: Två matcher som har goda förutsättningar att bli öppna och chansrika och då Pinnacle är marknadshögst på båda blir oddset på den dubbeln riktigt fint.

Slutsegrare

Spel: Werder Bremen.

Odds: 18,00.

Spelbolag: Expekt.

Kommentar: Werder Bremen är värt ett chansspel som slutsegrare till höga 18,00 hos Expekt. Laget har gjort bra ifrån sig i Champions League de senaste två säsongerna och visat att man kan störa de allra bästa när allt stämmer. De har en överkomlig lottning fram till kvartsfinal, lär bli allt bättre under våren och är dessutom ruggigt starkt hemma på Weserstadion.