Succén fortsätter

Ulrik Sandebäck satte Bomben – igen

SPEL

Bombsuccén fortsätter.

I söndags stannade oddset vid 2 514 gånger pengarna.

– Jag har baissat Atletico Madrid ett tag nu. Det lönade sig två gånger om förra veckan, säger Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck.

Ulrik Sandebäck.

Atletico Madrid hade ledningen med 1–0. Bombens värde var då bara runt 350 gånger. Sedan vände Bilbao på steken och oddset rusade upp till 2 514 gånger pengarna.

– Det var inte helt oväntat att ett slitet Atletico skulle få problem. Jag rekommenderade spel mot laget ytterligare en gång förra veckan då Bolton slog tillbaka Madridlaget till tre gånger pengarna. För min del var det två sköna förluster, säger spelexperten Ulrik Sandebäck.

Det blev "rullpott" på Bomben fyra matcher i lördags. Oväntat?

– Nej, men ändå lite komiskt. Först är det tre "superlätta" omgångar och sedan fick vi se hur svårt det verkligen är med Bomben fyra matcher. Att Barnsley skulle göra två mål på Anfield var inte lätt att förutse. Nu får vi ta nya tag på onsdag då det är en ny fotbolls-Bomben med fyra matcher – då med Champions League-spel.

Utöver flera snygga drag under vinjetten Dagens Bästa spel gick även Europatipset Topptipset in i helgen. 324 satsade kronor förvandlades till 1 819 kronor.