Nätbolagens nya satsning

Expekt och Unibet lanserar ”Superscore”

SPEL

Svenska Spel har redan Bomben.

Nu utmanar Expekt och Unibet med sin storsatsning – ”Superscore”.

– Vi ser stora möjligheter med Superscore med höga vinster med små insatser på de största matcherna, säger Petter Nylander och Per Widerström, VD för Unibet respektive Expekt.

Spelbolagen Expekt och Unibet gör en storsatsning – tillsammans.

Den nya spelformen Superscore kommer enligt bolagen att bli deras svar på Svenska Spels Bomben.

– Vi ser stora möjligheter med Superscore med höga vinster med små insatser på de största matcherna, säger Petter Nylander och Per Widerström, VD för Unibet respektive Expekt i ett pressmeddelande.

Höga odds

Sedan tidigare har även Unibet och Expekt samarbete med spelformen Supertoto, som är nätbolagens ”Stryktips”.

Den nya produkten Superscore, handlar om att tippa rätt resultat i två, tre eller fyra matcher. Det kombinerade vinstoddset på matcherna kan nå sensationellt höga nivåer.

– Världsrekordet i höga odds på sportspel finns just för den här typen av spelprodukt – oddset var två miljoner gånger insatsen. På Superscore kommer vinstoddset att vara så högt som 250 000 gånger pengarna och ibland till och med högre, säger Svein Jonassen, VD vid Monnet Enterprises (Malta) Ltd.

”Intressant spelform”

Superscore kommer att finnas spelbart flera gånger i veckan och kommer att ha sitt huvudsakliga fokus på de stora fotbolls- och ishockeymatcherna.

– Det blir en mycket intressant spelform. Speciellt intressant blir det under sommarens EM-slutspel i fotboll, avslutar Petter Nylander och Per Widerström, VD på Unibet respektive Expekt.

FAKTA

Här är de två första Superscore-kupongerna:

Söndag:

Wigan–Manchester United

Chelsea–Bolton

Portsmouth–Fulham

Måndag:

Gais–Örebro

Hammarby–Gefle IF

Elfsborg–IFK Göteborg