”Ryssland vinner”

Perrelli blir som bäst trea enligt spelbolagen

Foto: ap
storfavoriten Ryssland med Dima Bilan vinner Eurovision Song Contest enligt spelbolagen.
SPEL

Trenden är stenklar.

Ryssland vinner Eurovision Song Contest och Charlotte Perrelli slutar som bäst trea, i alla fall enligt spelbolagen.

Senast Charlotte Perrelli var med i Eurovision Song Contest var 1999 i Jerusalem – då vann hon.

I morgon kan hon vinna sin andra schlager-titel. Men att döma av spelbolagens odds så blir det ingen ny segerresa för Perrelli.

Alla spelbolag har Ryssland som stora favoriter och Charlotte Perrelli och Sverige som bäst som trea.

Så här kommenterar några spelbolag helgens schlagerdrama i Belgrad:

Dan Vikman, Expekt: – Ryssland och Ukraina är våra favoriter. Vi ger nio gånger pengarna på Charlotte Perrelli som vinnare för Sverige, samma odds ger Grekland och Serbien. Tävlingen kommer att omsätta sjusiffriga summor hos oss och vi mobiliserar för en het lördag där Live Bettingen kommer att spela en stor roll när kunderna kan spela på tävlingen när den börjat. Röstningen blir förresten extra intressant med hela Norden med, liksom flera gamla öststatsgrannar. Så hur grannsämjan kommer att påverka slutresultatet blir ytterst delikat denna gång igen!

Jörgen Sparredal, bet365: – Ryssland är våra favoriter till oddset 3.50. Bakom dem är det dock väldigt öppet och Charlotte Perrelli bör vara med och slåss om segern då vi rankar Sverige som tredje bästa nation. De båda favoritländerna Ryssland och Ukraina är de i särklass mest populära spelobjekten bland våra kunder.

Erik Bäcklund, Unibet: – Vår omsättning på Eurovision börjar redan närma sig den för Champions League finalen och vi räknar med att spelen kommer att rassla in från tidig fredag morgon. Europa och speciellt nordbor älskar att spela på allt från att Sverige ska få 12 poäng av Norge eller Finland till att Albanien skall kvalificera sig till finalen. Eurovision är helt klart det största icke-sport spel evangemanget som finns. Folk lyssnar på sångerna om och om igen, precis som våra oddssättare, tar fram Europa-kartan och räknar givna ”godagrannarpoäng” och försöker analyser vilka länder som kommer vara med och tampas i toppen. Nu när de Europeiska toppligorna i fotboll har avslutats kommer även live-spelen på Eurovision förmodligen nå Premier League-nivå på lördag kväll.