Kåmark: Turkiet har ett ganska svagt landslag

Följ duellen Kåmark vs Strömberg – varje dag under hela EM-festen

Pontus Kåmark och Glenn Strömberg.
SPEL

Under hela EM-slutspelet kan du följa EM:s hetaste tipsduell.

Tv-experterna Glenn Strömberg och Pontus Kåmark gör upp mot varandra exklusivt för Sportbladet Spel i samarbete med spelbolaget Expekt.

Varje dag tippar de varje match i spelformen 1–X–2.

GRUPP A LÖRDAG 7 JUNI:

GLENN STRÖMBERG:

Schweiz–Tjeckien

Tid: 18.00.

Spelort: Basel.

Glenns tips: X.

Glenns kommentar: Hemmalaget kan gå långt, med ett intressant lag och en vass målgörare i Frei. Schweiz blir att räkna med, men tjeckerna är svåra att slå och har ett erfaret lag även om man saknar Rosicky.

Portugal–Turkiet

Tid: 20.45.

Spelort: Geneve.

Glenns tips: 1.

Glenns kommentar: Man måste spela Portugal i den här matchen även om oddset är lite lågt. Många tror att Portugal kan gå riktigt långt, men jag tror inte att Portugal är så bra som de flesta tycks tro. Turkiet blev inbjudna i turneringen av Norge och ska inte räcka till här.

PONTUS KÅMARK:

Schweiz–Tjeckien

Tid: 18.00.

Spelort: Basel.

Kåmarks tips: 2.

Kåmarks kommentar: Första matchen för hemmalaget Schweiz är alltid extra laddad, men man har en del skadebekymmer och jag tror inte det räcker med bara Frei framåt. Jag tror att Tjeckien är tyngre och laget vinner trots att det är på nedgång.

Portugal–Turkiet

Tid: 20.45.

Spelort: Geneve.

Kåmarks tips: 1.

Kåmarks kommentar: Portugal kommer att vara giftigt offensivt i detta EM, enda minuset är att man spelar med en ensam toppforward, men då finns ju Ronaldo, Simao och Deco bakom. Turkiet har ett ganska svagt landslag just nu.