Betway: ”Ett kryss hänger i luften”

Spelbolagen ger sin syn på Portugal–Tjeckien

SPEL

Här nedan följer sju spelbolags syn på kvällens match mellan Portugal–Turkiet.

Jörgen Sparredal, bet365:

– Vi tror att Turkiet får svårt att hävda sig i årets EM och de är klara favoriter att sluta sist i grupp A. Cristiano Ronaldo är som vanligt väldigt populär bland våra kunder och han är nu delad favorit att vinna skytteligan tillsammans med Spaniens Fernando Torres. Portugal är favoriter att vinna gruppen och det skulle vara en stor överraskning för oss om de inte tar sig vidare från gruppspelet.

Dan Vikman, Expekt:

– Det kommer att bli åka av i denna match för ett av de minst betrodda lagen i EM, Turkiet. Man har massa rutin men frågan är om spelarna kan klara av Portugals tempo med Ronaldo i spetsen. Detta bör bli en mycket sevärd match och även om Turkiet gillar att slå ur underläge kommer massor av spel att komma på Portugal. Man blir jättefavorit.

Niclas Ruthberg, Unibet:

– Guldfavoriterna Portugal kommer till spel med gott självförtroende och är favoriter till 1.63 i mötet med Turkiet. Mångas blickar kommer att riktas mot Ronaldo som kommer att ha stor press på sig, även om många förväntar sig att han gör mål håller vi inte det för helt självklart. Turkiet kan inte räknas bort men kommer troligtvis att få det svårt mot de kvicka portugiserna.

Klas Winberg, Betfair:

– Ronaldos Portugal är stor favorit, både vad det gäller oddsen och vart de satsade pengarna har hamnat. Väldigt få köpare vågar sticka ut hakan och spela på Turkiet här. Turkiet lades ut på 4.7 och har sedan pressats upp till 6. Det är tydligt att många tror både på Ronaldo och Portugals form.

Andreas Gillberg, Ladbrokes:

– I kväll börjar EM-kungens resa; Ronaldo är EM:s störste stjärna och spelar han bra kommer Portugal gå långt. Det kan mycket väl bli Ronaldo som blir hela EM:s skyttekung till oddset 8,00.

Thomas Bertilsson, Betsson:

– Cristiano Ronaldo har dunkat in mål på löpande band under säsongen och vi tror att han kommer att fortsätta göra så även under EM. Vi har därför låga odds på att han gör mål på Turkiet (2,15). Så vill man ha bättre odds så erbjuder vi även minst två mål (6,50) och tror man att Ronaldo inleder EM med ett hat trick får de inte mindre än 20 gånger pengarna. Allt annat än en Portugisisk seger här vore en skräll.

Henrik Lengstedt, Betway:

– En match som en av förhandsfavoriterna bara ska vinna. Vi kommer att se ett kontrande Turkiet, med ett disciplinerat försvar. Portugals unga stjärnor kan ha problem att hantera pressen mot ett Turkiet som alltid är underskattat i stora fotbollssammanhang. Ett kryss hänger i luften.