Strömberg: De är det sämsta laget i hela EM

Följ duellen Kåmark vs Strömberg – varje dag under hela EM-festen

Pontus Kåmark och Glenn Strömberg.
SPEL

Under hela EM-slutspelet kan du följa EM:s hetaste tipsduell.

Tv-experterna och Expekt-profilerna Glenn Strömberg och Pontus Kåmark gör upp mot varandra exklusivt för Sportbladet Spel i samarbete med spelbolaget Expekt.

Varje dag tippar de varje match i spelformen 1–X–2.

GRUPP B SÖNDAG 8 JUNI:

GLENN STRÖMBERG:

Österrike–Kroatien

Tid: 18.00.

Spelort: Wien.

Glenns tips: 2.

Glenns kommentar: Österrike tror jag är sämsta laget i den här turnerngen. Jag går inte ofta emot hemmalag i stora turneringar, men här finns inget val. Kroatien kan bli en av de stora överraskningarna i EM och vinner!

Tyskland–Polen

Tid: 20.45.

Spelort: Klagenfurt.

Glenns tips: 1.

Glenns kommentar: Det känns som att Tyskland igen kan vara en ”slow-starter”. Man brukar börja till synes lite slött. Oddset lite lågt på ettan, men det är det enda spel man kan göra. Tyskland är ett bättre fotbollslag än Polen som kan darra till väl lätt.

PONTUS KÅMARK:

Österrike–Kroatien

Tid: 18.00.

Spelort: Wien.

Kåmarks tips: 2.

Kåmarks kommentar: Min säkraste tvåa! Österrike är sämst i hela EM medan Kroatien kan bli riktigt farligt. Man kan gå till final. Enormt mångra bra spelare och man slog ju ut England i kvalet. Se upp för Kroatien!

Tyskland–Polen

Tid: 20.45.

Spelort: Klagenfurt.

Kåmarks tips: 1.

Kåmarks kommentar: Jag spelar en etta även om Polen vann sin kvalgrupp före Portugal och man har ju vasse Smolarek där framme. Men Tyskland är...Tyskland. Man mal på och finns med i gulddiskussionen. Tyskland blir Polen övermäktigt.

Glenn Strömberg och Pontus Kåmark tippar hela EM på expekt.com.