Strömberg: Bara att spela Turkiet!

Följ duellen Kåmark vs Strömberg – varje dag under hela EM-festen

Pontus Kåmark och Glenn Strömberg.
SPEL

Under hela EM-slutspelet kan du följa EM:s hetaste tipsduell.

Tv-experterna och Expekt-profilerna Glenn Strömberg och Pontus Kåmark gör upp mot varandra exklusivt för Sportbladet Spel i samarbete med spelbolaget Expekt.

Varje dag tippar de varje match i spelformen 1–X–2.

ONSDAG 11 JUNI – GRUPP A

GLENN STRÖMBERG:

Tjeckien–Portugal

Tid: 18.00.

Spelort: Genève.

Glenns tips: 2.

Glenns kommentar: Jag tyckte att Portugal var riktigt vasst mot Turkiet. Försvaret var bra och så har man ju Ronaldo, Deco och Simao med sina konster, dessutom var Nuno Gomes också vass. Kommer han igång är det guld värt för Portugal. Portugal såg kort och gott mycket starkt ut. Tjeckien tyckte jag inte om alls mot Schweiz. Jag hade väntat mig mycket mer och man vann turligt. Tjeckien känns statiskt och Portugal vinner.

Schweiz–Turkiet

Tid: 20.45.

Spelort: Basel.

Glenns tips: 2.

Glenns kommentar: Schweiz hade lite otur mot Tjeckien men Freis skada kommer att störa laget mycket. Turkiet var bättre än Schweiz i sin match mot Portugal. Jag blev helt enkelt positivt överraskad och jag tror att Turkiet har chansen här och också att gå vidare i gruppen. Oddset är dagens drag. Det är bara att spela Turkiet!

PONTUS KÅMARK:

Tjeckien–Portugal

Tid: 18.00.

Spelort: Genève.

Kåmarks tips: 2.

Kåmarks kommentar: Jag tror hårt på Portugal i den här matchen. Tjeckien såg lite darrigt ut mot Schweiz, man hade en del tur som vann, och man saknar Rosicky eller en motor på mittfältet. Portugals första 30 minuter mot Turkiet var enormt imponerande och en fest för ögat. Jag tyckte att Nuno Gomes var rapp och det är särskilt viktig för Portugal. Jag tippar att Portugal vinner med 2–1.

Schweiz–Turkiet

Tid: 20.45.

Spelort: Basel.

Kåmarks tips: X.

Kåmarks kommentar: Schweiz gjorde en bra första match mot Tjeckien, men tappade Frei som skadades och det är ett rejält avbräck. Turkiet känns lite tunt framåt, men är jämnstarkt med Schweiz och lagen tar ut varann. Detta slutar oavgjort!

Glenn Strömberg och Pontus Kåmark tippar hela EM på expekt.com.

FAKTA

Ställningen efter 8 matcher:

1) Pontus Kåmark 6 rätt.

2) Glenn Strömberg 5 rätt.