Kåmark: De kan inte stå emot offensiven

Följ duellen Kåmark vs Strömberg – varje dag under hela EM-festen

Pontus Kåmark och Glenn Strömberg.
SPEL

Under hela EM-slutspelet kan du följa EM:s hetaste tipsduell.

Tv-experterna och Expekt-profilerna Glenn Strömberg och Pontus Kåmark gör upp mot varandra exklusivt för Sportbladet Spel i samarbete med spelbolaget Expekt.

Varje dag tippar de varje match i spelformen 1–X–2.

TORSDAG 12 JUNI – GRUPP B

GLENN STRÖMBERG:

Kroatien–Tyskland

Tid: 18.00.

Spelort: Klagenfurt.

Glenns tips: 2.

Glenns kommentar: Tyskarna var sitt gamla vanliga jag mot Polen. Laget har sin medfödda stabilitet och alla spelarna vet vad de ska göra. Men de kan ännu bättre än vad de visade mot Polen. Kroatien borde inte vunnit mot Österrike och såg oväntat darrigt ut. Jag tycker ändå att detta är en svårspelad match då ett kryss är okej för Tyskland. Oddset är lite lågt på Tyskland men jag väljer ändå att backa laget.

Österrike–Polen

Tid: 20.45.

Spelort: Wien.

Glenns tips: 2.

Glenns kommentar: Polen spelade en riktigt kul fotboll mot Tyskland. Man visade upp ett härligt spel och använde kanterna, mycket roligt att se. Polen försöker ibland att spela för fort, men det räcker mot Österrike som inte håller måttet defensivt.

PONTUS KÅMARK:

Kroatien–Tyskland

Tid: 18.00.

Spelort: Klagenfurt.

Kåmarks tips: 2.

Kåmarks kommentar: Kroatien började mycket bra mot Österrike och såg stabilt ut första halvtimmen. Men man föll tillbaka alldeles för mycket i försvaret på slutet och jag har sällan sett en så svag kroatisk defensiv. Tyskland såg enormt tungt ut med sin spelkvalitet på alla plan mot Polen och Kroatien kommer inte att kunna stå emot tyskarnas offensiv. Tyskland vinner.

Österrike–Polen

Tid: 20.45.

Spelort: Wien.

Kåmarks tips: 2.

Kåmarks kommentar: Österrike spelade med otroligt mycket hjärta mot Kroatien och skapade en hel del sista 20 minuterna, men framför allt tror jag att det var Kroatien som gjorde Österrike bra. Polen föll tungt mot Tyskland, men glöm inte att laget vann sin kvalgrupp före Portugal. Polen har kvaliteter och jag tippar att Polen tar hem detta med 2–1.

Glenn Strömberg och Pontus Kåmark tippar hela EM på expekt.com.

FAKTA

Ställningen efter 10 matcher:

1) Glenn Strömberg 7 rätt.

1) Pontus Kåmark 7 rätt.