”Hollands försvar håller inte måttet”

Spelbolagen ger sin syn på Holland–Frankrike

SPEL

Holland kan bli klart för kvartsfinal i kväll.

För Frankrike gäller det att ta lite av sista chansen efter 0–0 i premiären mot Rumänien.

Här nedan följer åtta spelbolags syn på kvällens match mellan Holland–Frankrike.

Martin Bengtsson, Svenskaspel.se:

– Holland serverade en sprudlande fotboll när man krossade Italien med solklara 3– 0. Sneijder och van der Saar spelade deras livs fotboll. Frankrike med Ribéry i fronten trummade på mot Rumänien, men körde ofta fast i ett kompakt cementförsvar. Mot Holland bjuds det definitivt öppnare landskap. Det här kan bli EM:s mest sevärda match och det doftar chansrikt, 2–2?

Jörgen Sparredal, bet365:

– Ett intressant möte där vi håller Holland som knappa favoriter. Efter segern mot Italien halverades oddset på att Holland vinner EM-guld och de kan nu spelas till oddset 6.50. Frankrike ger 13 gånger pengarna att vinna guld och 1.85 att ta sig vidare från gruppspelet.

Dan Vikman, Expekt:

– Frankrike är svårbedömt. 0–0-matchen mot Rumänien sa inte mycket. Det är mycket möjligt att det blir ett nytt kryss mot Holland, som kommer att vara mycket nöjt med en poäng i den här matchen. Holland är ytterst knapp favorit i en jämn match.

Niclas Ruthberg, Unibet:

– Det färgglada Holland kopplade greppet i ” Dödens grupp” – och det med besked. Räkna dock inte med repris här. I våra ögon håller inte Hollands försvar måttet, även om de skötte sig med bravur mot Italien. Samtidigt kan Frankrike mycket mer än det som visades upp mot Rumänien. Till denna match väntas dessutom Vieira och Henry vara med från start – det inger respekt. En på förhand mycket intressant och svårtippad match.

Klas Winberg, Betfair:

– Här har vi en spännande match där rollerna nu är de omvända och Holland kliver plötsligt ut på planen som favoriter. Innan första omgången var oddsen ungefär de exakt motsatta. Hela 70 procent av köpvolymen ligger på Holland så spelarna tycker att 2.76 på Holland är det mest spelvärda. Holland har seglat upp som fjärde favorit att vinna EM, från 15 till 6.8. Jag tror dock att favoritskapet är en roll som passar Holland betydligt sämre. Det i kombination med att Frankrike inte kommer att spela en så dålig match till gör att jag är lockad att spela på fransmännen. Frankrike vinner med 3–2 i en av turneringens mest sevärda matcher.

Andreas Gillberg, Ladbrokes:

– Holland imponerade verkligen och slog de regerande världsmästarna med 3– 0. Starkt! Ska vi vara helt ärliga så var det dock mer italienarnas oförmåga som bjöd Holland på mycket, men insatsen skall ej förringas. Frankrike sågs som en stark guldfavorit innan turneringen men lyckades inte luckra upp ett svårspelat Rumänien. Frankrike saknade nycklar framåt och kommer säkerligen hoppas på att Henry blir frisk nog att kunna spela. En jämn match att vänta där Holland förmodligen kommer vara nöjda med en poäng.

Thomas Bertilsson, Betsson:

– Holland imponerade mot världsmästarna i premiärmatchen där man visade att både den offensiva och defensiva fotbollen fungerande klockrent. Frankrike spelade nog EM: s hittills tråkigaste match i premiären och har mycket att bevisa i denna match. Spelglädje och fantasi saknades i det franska laget och därför får Holland stå som knappa favoriter till 2,60.

Henrik Lengstedt, Betway:

– Frankrike har mycket kvar att bevisa, en oerhört svag insats i första matchen mot Rumänien. Lika dåliga som fransmännen var, lika fantastiska var holländarna mot Italien. Vi ser att fransmännen brinner av revanschlusta men om de inte höjer sig flera snäpp mot Holland så kan även denna match sluta 3– 0. Handikappspelet är högintressant för våra spelare.