Varning för Österrike

Spelbolagen synar Österrike–Tyskland

SPEL

Det är ödesmatch i grupp B.

Vinner Österrike sin första match i EM-historien kan Tyskland vara utslaget.

Här nedan följer sju spelbolags syn på kvällens match mellan Österrike–Tyskland.

Martin Bengtsson, Svenskaspel.se:

– Österrike förkroppsligade all in när laget laddade med precis allt mot Polen. Efter 25 minuter tog, föga förvånande, det mesta av bränslet slut. I andra halvlek gick alpgrabbarna på knäna, men visade ändå tapperhet i strid genom att banka in 1– 1 på övertid. Handlade det om EM i att kämpa vore Österrike en given guldkandidat. Tyskland körde fast mot Kroatien. Trots den ena massiva attacken efter den andra hände väldigt lite innanför boxen. Nu väntar ett nervöst derby där Österrike har allt att vinna och Tyskland precis allt att förlora. Skrällvarning Österrike.

Dan Vikman, Expekt:

– Hur man än vrider och vänder på det finns det bara en lösning på denna match: detta vinner Tyskland. Efter chockförlusten mot Kroatien och det oavgjorda resultatet mellan Österrike och Polen är det lite öppet om andraplatsen men Tyskland ska helt enkelt bara visa upp den klasskillnad som faktiskt finns gentemot Österrike.

Niclas Ruthberg, Unibet:

– Tyskland övertygade inte mot Kroatien. Men tyskarna ser ändå målfarliga ut. Österrike körde över Polen i första halvlek och kunde haft en ledning med minst ett par mål i pausvilan. Österrike har dock svårt med målskyttet och är oerhört ineffektiva framför mål. Om Österrike öppnar med samma anfallsglada fotboll som mot Polen kan det bli riktiga svängdörrar i deras försvar och om Tyskland lyckas göra första målet kan det nog bli en ordentlig målkavalkad för tyskarna i denna match.

Klas Winberg, Betfair:

– Vilken godbit vi bjuds på här. 11.15 på Österrike är det högsta startoddset på något lag hittills i EM. Många spelare har redan nu flockats till den här matchen för att få lite säker avkastning på Tyskland till 1.41. Hela 92 procent av köpvolymen ligger på Tyskland. Kroatiens seger över Tyskland ses mest som en irritation i jättens öga.

Andreas Gillberg, Ladbrokes:

– Guldfavoriten Tyskland åkte på en oväntad men rättvis förlust mot Kroatien. Inte mycket att säga om då Kroatien ä r riktigt bra. Tyskland ställs mot värdnationen och grannlandet Österrike, ett lag som måste gå för seger. Kraftiga underdogs här men ett stort publikstöd har lyft mindre bra lag förr. För chanstagaren så måste 8.00 på Österrike locka till spel... Skulle Tyskland förlora här är det EM:s största skräll hittills, men ett anfall med Klose och Podolski med understöd av Ballack ska väl inte kunna misslyckas?

Thomas Bertilsson, Betsson:

– I mötet mellan Österrike (10.50) och Tyskland (1.31) så siktar båda lagen på en trepoängare för att försöka säkra en kvalificering till slutspelet. Österrikes straff i sista minuten mot Polen gav dem fortsatt hopp om avancemang. En vinst mot Tyskland däremot skulle nog ses som ett av mästerskapens största skräll. Tyskland som förlorade sin senaste match mot Kroatien kommer förmodligen få en ganska komfortabel resa och stärker sitt självförtroende med en vinst här. Klose väntar fortfarande på sitt första mål men jag tror inte vi behöver vänta så länge till. Podolski har däremot kommit igång bra och ligger i topp i skytteligan med sina tre mål och jag tror inte det tar slut där. Båda lagen verkar skonade från skador men Tyskland får klara sig utan Schweinsteiger som fick rött kort i slutminuterna mot Kroatien.

Fredrik Asplund, Betway:

– Tyskland gick på en mina mot Kroatien, Österrike fick hjälp från ovan i sista matchminuten. Vi tror Tyskland kommer att vara extremt revanchsugna efter senaste förlusten. På pappret ska Tyskland vinna enkelt men Österrike kommer att springa tills de kroknar, och kommer ge allt. Tyskland extremt populärt hos våra spelare.