Strömberg: Läge för Klose att vakna

Följ duellen Kåmark vs Strömberg – varje dag under hela EM-festen

Pontus Kåmark och Glenn Strömberg.
SPEL

Under hela EM-slutspelet kan du följa EM:s hetaste tipsduell.

Tv-experterna och Expekt-profilerna Glenn Strömberg och Pontus Kåmark gör upp mot varandra exklusivt för Sportbladet Spel i samarbete med spelbolaget Expekt.

Varje dag tippar de varje match i spelformen 1–X–2.

MÅNDAG 16 JUNI – GRUPP B

GLENN STRÖMBERG:

Österrike–Tyskland

Tid: 20.45.

Spelort: Wien.

Glenns tips: 2.

Glenns kommentar: Det enda som oroar mig här spelmässigt är att det räcker med oavgjort för Tyskland. Men.. nej, detta vinner Tyskland. Man var ändå ganska bra mot Kroatien även om man gav bort lite löjliga mål när Lehmann inte visade upp sig från sin bästa sida. Läge för Klose att vakna och komma in i matchen. Österrike ska alltså inte räcka till, men för den som tittar på oddsens värde är det förstås läge att prova en slant på ettan.

Polen–Kroatien

Tid: 20.45.

Spelort: Klagenfurt.

Glenns tips: 2.

Glenns kommentar: Detta är den mest svåra matchen att spela på. Polen jagar ett litet mirakel, men Kroatien har ett bättre lag och det ska avgöra. Polackerna känns riktigt knäckta efter den sena straffen mot Österrike. Tredje raka för Kroatien!

PONTUS KÅMARK:

Österrike–Tyskland

Tid: 20.45.

Spelort: Wien.

Kåmarks tips: 2.

Kåmarks kommentar: Österrike har gjort det bra på sin hemmaplan, laget har verkligen gett allt och har tack vare den sena straffkvitteringen mot Polen chansen att gå vidare. Men inte har laget någon chans mot Tyskland! Laget föll senast mot Kroatien och det borde vi ju veta vid det här laget: Tyskland somnar alltid till i match två, sen vinner man i den tredje i stora mästerskap. Tyskland gjorde allt fel mot Kroatien med höga, långa bollar och dålig press. Nu blir det ordning och tysk seger.

Polen–Kroatien

Tid: 20.45.

Spelort: Klagenfurt.

Kåmarks tips: X.

Kåmarks kommentar: Svårtippad match. Kroatien kan bli bekvämt nu när man är klart för kvartsfinal och man vet inte riktigt hur laget kommer att betrakta den här matchen. Polen måste satsa allt framåt för att ta den lilla chans man har, dock tror jag på 0–0 och en ganska tråkig tillställning där Kroatiens starka försvarsspel kommer att dominera.

Glenn Strömberg och Pontus Kåmark tippar hela EM på expekt.com.

FAKTA

Ställningen efter 18 matcher:

1) Glenn Strömberg 9 rätt.

2) Pontus Kåmark 8 rätt.

ARTIKELN HANDLAR OM