Kåmark: Detta vinner Sverige

Följ duellen Kåmark vs Strömberg – varje dag under hela EM-festen

Pontus Kåmark och Glenn Strömberg.
SPEL

Under hela EM-slutspelet kan du följa EM:s hetaste tipsduell.

Tv-experterna och Expekt-profilerna Glenn Strömberg och Pontus Kåmark gör upp mot varandra exklusivt för Sportbladet Spel i samarbete med spelbolaget Expekt.

Varje dag tippar de varje match i spelformen 1–X–2.

ONSDAG 18 JUNI – GRUPP D

GLENN STRÖMBERG:

Grekland–Spanien

Tid: 20.45.

Spelort: Salzburg.

Glenns tips: 2.

Glenns kommentar: Ja, vad gör man..? Jag spelar Spanien till slut. Vad Spanien än sätter in för lag så vinner det. Greklands lag är helt värdelöst i mina ögon. Inställningen är under all kritik och jag förstår inte hur spelarna ska ladda för sista matchen med så många gamla spelare i laget som vet att de ska åka hem till ett tomatbemötande i Aten.

Ryssland–Sverige

Tid: 20.45.

Spelort: Innsbruck.

Glenns tips: X.

Glenns kommentar: Jag tror att Sverige klarar detta. Sett till oddset är krysspelet mycket bra. Sverige går vidare helt enkelt för att man är ett mycket svårbesegrat lag. Det vet hela Europa. Ryssland är inte så starkt att man ska klara av att vinna. Ryssarna har visserligen en väldigt bra offensiv, men anfaller med stora ytor och öppnar sig väldigt mycket bakåt. Det passar Sverige bra!

PONTUS KÅMARK:

Grekland–Spanien

Tid: 20.45.

Spelort: Salzburg.

Kåmarks tips: 2.

Kåmarks kommentar: Grekland är ute, Spanien är klart för kvartsfinal... Lurigt, men Grekland har haft ett katastrofalt passningsspel på mitten hittills. Det spelar ingen roll vad Spanien spelar med här. Det kommer in nya spelare som överglänser de grekiska så Spanien tar tredje raka segern.

Ryssland–Sverige

Tid: 20.45.

Spelort: Innsbruck.

Kåmarks tips: 2.

Kåmarks kommentar: Detta vinner Sverige! Ja, snabba offensiva ryssar finns det många av – men det finns också många brister i laget. Spelar bara Sverige tätt så går detta bra. Ryssarna är oorganiserade och gör många misstag. Framför allt har Ryssland ingen Zlatan, ingen Henke Larsson, och ingen Fredrik Ljungberg. Nog sagt!

Glenn Strömberg och Pontus Kåmark tippar hela EM på expekt.com.

FAKTA

Ställningen efter 22 matcher:

1) Glenn Strömberg 12 rätt.

2) Pontus Kåmark 9 rätt.