”Har inte sett ett lag med sånt flyt”

Följ duellen Kåmark vs Strömberg – varje dag under hela EM-festen

Pontus Kåmark och Glenn Strömberg.
SPEL

Under hela EM-slutspelet kan du följa EM:s hetaste tipsduell.

Tv-experterna och Expekt-profilerna Glenn Strömberg och Pontus Kåmark gör upp mot varandra exklusivt för Sportbladet Spel i samarbete med spelbolaget Expekt.

Varje dag tippar de varje match i spelformen 1–X–2.

ONSDAG 25 JUNI – SEMIFINAL 1

GLENN STRÖMBERG:

Tyskland–Turkiet

Tid: 20.45.

Spelort: Basel.

Glenns tips: 1.

Glenns kommentar: Sedan jag började kommentera fotboll 1996 har jag inte sett ett lag som har haft sånt flyt i flera matcher i rad som Turkiet. Det är helt otroligt när man tittar tillbaka på det. Det enda som talar för Turkiet är att man har just detta flyt, men jag tror inte på det. Man har varit ute ur turneringen tre gånger tidigare och det känns helt omöjligt att man ska fixa ett till mirakel. Tyskland har ett för lågt odds, men jag förstår det samtidigt för det är en rejäl favoritstämpel på laget i matchen. Tyskland spelar ett bra crosspel och kommer med full kraft och man vinner.

PONTUS KÅMARK:

Tyskland–Turkiet

Tid: 20.45.

Spelort: Basel.

Kåmarks tips: 1.

Kåmarks kommentar: Mitt tips går till Tyskland i den första semifinalen. Det måste helt enkelt vara slut på Turkiets fantastiska resa nu med tanke på alla skadebekymren. Tredjekeepern kan ju vara aktuell som utespelare! Det känns som att man har gjort sitt och Turkiet kommer att hyllas ändå. Tyskland ser bra ut och kan bli bättre. Det är inga problem i truppen och kommer Frings tillbaka ökar styrkan. Tyskland vinner.

Glenn Strömberg och Pontus Kåmark tippar hela EM på expekt.com.

FAKTA

Ställningen efter 28 matcher:

1) Glenn Strömberg 14 rätt.

2) Pontus Kåmark 11 rätt.