Här är helgens spel

– i Bolagsfajtens sista omgång

Henrik Josefsson, Nordicbet, Cesar Santin, bet365, Glenn Strömberg, Expekt och Johan Mjällby, Unibet deltar i första rundan av Bolagsfajten hösten 2008.
SPEL

Henrik Josefsson, Nordicbet:

Spel 1:

Albanien–Sverige X

Odds: 3,45.

Frej – Skiljebo 2

Odds: 1,70.

Högaborg–Lund 1

Odds: 2,60.

Totalt odds: 15,25. Insats: 250 kr.

Möjlig vinst: 3 812 kr.

Josefssons kommentar: Med ett nytt spelsystem och skadeproblem kommer Albanien på bortaplan bli en obehaglig överraskning för Sverige och krysset är inte långt borta här. Skiljebo jagar seriesegern och mot ett Frej som inte har något att spela för känns utgången given. Högaborg har hittat formen och med två raka segrar är man ovanför kvalstrecket. Lund med tre raka förluster verkar ha spelat bort sina chanser i toppstriden, ettan lockar till bra odds.

Cesar Santin, bet365:

Spel 1:

Montenegro– Bulgarien 2

Odds: 2,00.

Andorra–England 2

Odds: 1,02.

Totalt odds: 2,04. Insats: 500 kr.

Möjlig vinst: 1 020 kr.

Santins kommentar: Bulgarien har ett mycket skickligt landslag där mycket av spelet kretsar kring nye Manchester United-spelaren Dimitar Berbatov. Men bulgarerna har flera skickliga fullblodsproffs som till vardags spelar i Premier League. Ska laget slåss med Italien och Irland om topplatserna i VM-kvalgruppen så krävs det troligen en seger här. Det tror jag Berbatov löser. England slår lilla Andorra 100 gånger av 100. Därmed är 1,02-oddset användbart som oddshöjare.

Glenn Strömberg, Expekt:

Spel 1:

Rumänien–Litauen 1

Odds: 1.27.

Belgien–Estland 1

Odds: 1.25.

Totalt odds: 1.59. Insats: 450 kr.

Möjlig vinst: 715,50 kr.

Strömbergs kommentar: Efter mycket tankemöda satsar jag på en VM-kvaldubbel med Rumänien och Belgien som ger 1.59 i odds. Jag tycker att det finns värde i oddset. Rumänien är pålitligt hemma och fortsätter bygga på sitt unga, lovande lag. Litauen kommer att spela väldig defensivt men förlorar. Belgisk fotboll har medvind. Det gick bra i OS och klubblaget Standard Liege var ytterst nära att slå ut Liverpool i Champions League-kvalet. Belgien har ett bra landslag på gång efter några riktigt magra år och Estland besegras hemma.

Spel 2:

Makedonien–Skottland X

Odds: 3.15.

Albanien–Sverige X

Odds: 3.45.

Rumänien–Litauen 1

Odds: 1.27.

Belgien–Estland 1

Odds: 1.25.

Totalt odds: 17.28. Insats: 30 kr.

Möjlig vinst: 518,50 kr.

Strömbergs kommentar: Jag lägger också en liten slant på en fyrling med dessa två matcher samt två kryss. Ett av dem är Albanien–Sverige. Det är verkligen inte lätt att åka till Tirana och vinna på beställning och jag tror att Sverige får nöja sig med ett kryss. Makedonien–Skottland luktar också som ett bra kryss. Tekniska makedonier krockar med fysiskt tuffa skottar och det blir delad pott.

Spel 3:

Luxemburg–Grekland 1

Odds: 22.00. Insats: 20 kr.

Möjlig vinst: 440 kr.

Strömbergs kommentar: Jag spelar också en singel på helgens skräll. Grekland var riktigt blekt i EM och även om laget normalt sett ska vinna lätt mot Luxemburg vill jag vara med om det smäller till. Ettan på Luxemburg mot Grekland ger 22 gånger pengarna. Måste provas!

Johan Mjällby, Unibet:

Spel 1:

Rumänien–Litauen 1

Odds: 1,28.

Lärje/Angered–Fässberg 1

Odds: 1,75.

Köpings FF–Adolfsberg 1

Odds: 1,40.

Totalt odds: 3,14. Insats: 500 kr.

Möjlig vinst: 1 570 kr.

Mjällbys kommentar: Hemma ska Rumänien göra processen kort med Litauen. Ett lag som aspirerar att kvala in till ett slutspel får inte gå på en mina här. Laget är klart bättre i varje lagdel och bara vinner. Här kanske många rynkar på ögonbrynen! Hemmalaget ligger sist i division 2 västra Götaland och har bara plockat fyra pinnar hemma. Men under uppehållet har man förstärkt ordentligt och måste vinna här för att få häng på lagen ovanför. Laget är bättre än sin placering och har bra chans mot Fässberg som ligger på platsen ovanför kvalplats. Hemmalaget jagar seriesegern i division 3 västra Svealand och har ett bra facit på hemmamark. Vunnit sju av nio med endast fem insläppta. Adolfsberg är inget oävet bortalag, men motivationen avgör.

ARTIKELN HANDLAR OM