Här är de givna vinnarna i dag

Sportbladet Spel ger dig söndagens säkraste vinnare

SPEL

Sportbladet Spel hjälper dig i jakten på de säkraste vinnarspelen.

I dag har vi hittat de fem ”säkra” vinnarna i bland annat Norge och Italien.

Vågar du ta rygg på oss?

Ullensaker/Kisa–Skarp

Division 2:4, Norge

Tips: 1. Odds: 1,20.

Spelbolag: bet365.

Spelstopp: 15.00.

Sportbladet Spels kommentar: Ullensaker förlorade senast, men det var borta. I den senaste hemmamatchen vann de med 9–0! mot Tromsös reserver. Skarp är hopplösa på bortaplan. Nio förluster på lika många matcher och endast sju mål framåt. Spela ettan!

Hammarby–Umeå Södra

Damallsvenskan

Tips: 1. Odds: 1,40.

Spelbolag: bet365.

Spelstopp: 15.00.

Sportbladet Spels kommentar: Placeringsmässigt skiljer det inga mil mellan lagen. Men poängmässigt är det nio poäng. Umeå Södra uselt borta med bara en pinne och bara två gjorda framåt. Inget talar för något annat än ettan.

Padova–Lumezzane

Serie C1A, Italien

Tips: 1. Odds: 1,60.

Spelbolag: bet365.

Spelstopp: 15.00.

Sportbladet Spels kommentar: Oddset får anses som riktigt bra, trots att båda lagen kryssade i första omgången. Padova var bara en ynka poäng från kval till serie B i fjol medan Lumezzane kvalade sig upp till serie C1 via serie C2A. Padova grymt hemmastarkt i fjol med endast två förluster.

Sleipner–Ljungby

Division 2 östra Götaland

Tips: 1. Odds: 1,20.

Spelbolag: Expekt.

Spelstopp: 17.00.

Sportbladet Spels kommentar: Sleipner är det bästa laget i division 2 och har åtta segrar av åtta möjliga hemma. Vinner serien vid seger och tar den chansen mot Ljungby, som är utan bortaseger under säsongen, så varför skulle den komma mot seriesuveränen?

Syrianska FC–Falu FK

Division 1 norra

Tips: 1. Odds: 1,33.

Spelbolag: Ladbrokes.

Spelstopp: 17.00.

Sportbladet Spels kommentar: Samma sak med Syrianska som med Sleripner, de är bäst av alla i division 1. Senaste förlusten kom mot ett annat topplag, Gröndal, 14 juni. Falu FK är raka motsatsen, jumbo och har inte vunnit sedan 3 augusti.