Svennis till ”Hammers”?

Spelbolag erbjuder 21 gånger pengarna på återkomst i Premier League för svensken

SPEL

Han var favorit att sparkas först i Premier League.

Nu har West Ham-managern Alan Curbishley lämnat sin post.

En joker finns bland ett spelbolags kandidater att ta över – Sven-Göran Eriksson.

– Han har nämnts som en tänkbar efterträdare, säger Jörgen Sparredal på bet365.

Foto: ap
högoddsare Sven-Göran Eriksson ger hela 21 gånger pengarna om han skulle bestämma sig för en återkomst i Premier League.

Först lämnade Fredrik Ljungberg West Ham. Hans avsked följdes av försvararna Anton Ferdinand och George McCartney. Det var droppen för tränaren Alan Curbishley.

Nu har han lämnat uppdraget som huvudtränare för Londonklubben.

Spelbolagen Ladbrokes och bet365 har tagit fram en lista med tränare och odds som kan tänkas ta över klubben.

Bilic favorit

Båda bolagen har kommit fram till samma sak – den före detta West Ham-spelaren, numera Kroatiens förbundskapten Slaven Bilic tar över.

– Bilic är tidig favorit att ta över jobbet, hans fotbollsfilosofi passar bra in på West Ham och han är supportrarnas förstaval. Men eftersom han nyss skrivit på nytt kontrakt för Kroatien krävs ett riktigt drömbud, säger Ladbrokes Andreas Gillberg.

Tar en landsman

Jörgen Sparredal på bet365:

– Han är den givna favoriten då han tidigare spelat för West Ham samt har ett mycket gott rykte som tränare efter framgångarna med Kroatien, säger han och slänger samtidigt in en brasklapp:

– Då West Hams sportchef är italienare skulle det inte förvåna oss om det blir en av hans landsmän som tar över. Vi har redan nu märkt ett stort intresse för de italienska kandidaterna med Palermos Francesco Guidolin i spetsen.

Det finns även en riktig högoddsare och joker med på bet365:s lista. Mexikos förbundskapten Sven-Göran Eriksson.

– Även han har nämnts som en tänkbar efterträdare och vi erbjuder oddset 21 gånger pengarna på att han tar över West Ham, säger Sparredal.