Vem kan man lita på?

Spelbolagen synar spelhelgen – Liverpool och Tottenham de största förlorarna

Foto: bildbyrån, getty images
opålitliga spelobjekt Både Steven Gerrard (Liverpool) och Aaron Lennon (Tottenham) blev ”förlorare” i helgen efter 0–0 hemma mot Stoke respektive Wigan. Nu varnar spelbolagen för att spela på storklubbarna.
SPEL

Ytterligare en spelhelg är över.

Vilka lag är fortsatt osäkra som spelobjekt?

Har något lag gjort sig förtjänta att kallas för ”säkra” vinnare?

Spelbolagen sammanfattar ”sin” spelhelg i en unik enkät.

1) Hur har spelarna skött sig i helgen?

2) Finns det något lag som inte är att lita på efter det ni har sett?

3) Är det något lag som fortfarande kan betraktas som en ”säker” vinnare.

bet365:

1) – Spelarna har skött sig ganska bra även om exempelvis Stokes poäng borta mot Liverpool och Patriots förlust mot Dolphins i amerikansk fotboll var oväntade och svårtippade resultat. Livespelet står för en stor del av vår omsättning och i det stora hela var det en normal helg.

2) – Det finns många lag som inte är att lita på. Liverpool och Tottenham är två bra exempel då båda lagen spelade 0–0 på hemmaplan mot sämre motstånd i helgen. Trots en i övrigt bra start tror vi inte att Liverpool kan vara med och utmana om ligatiteln.

3) – Det finns inga helt säkra lag och matcher. Inter ser dock starkt ut i serie A och Chelseas hemmasvit i Premier League imponerar stort.

Kommentarer: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Expekt:

1) – De är ganska nöjda. Många satsade på Barcelona och det gick vägen i spanska ligan som var en hit för spelarna på söndagen med segrar också för Valencia, Villarreal och Real Madrid. Manchester City och Milan drog även de sitt strå till stacken för att förgylla helgen för våra kunder.

2) – Tottenham, såklart. 0–0 hemma mot Wigan lättar inte på pressen på spelare och tränare. Nu väntar Newcastle borta i ligacupen på onsdag. Snacka om ödesmöte.

3) – Chelsea kommer att fortsätta vinna många matcher. De är fortsatt att betrakta som den givna banken bland de stora ligorna i fotbollseuropa.

Kommentarer: Dan Vikman, informationschef.

Betfair:

1) – Spelare bettar mot andra spelare hos oss så frågan går tyvärr inte att applicera på Betfair.

2) – Efter en rad sensationella poängtapp från Europas storklubbar så börjar nu ordningen att återställas och toppklubbarna börjar flyta upp mot toppen av sina ligor. Allra största besvikelsen måste ändå Bayern München att vara. Förnedarade av Markus Rosenberg och Bremen, 0–5 efter dryga 60 minuter. De kan nog ta en eller ett par omgångar för dem att återhämta sig från det.

3) – Även om de stirrade det första poängtappet hemma på fyra år i vitögat i går, så känns Chelsea fortfarande stabila.

Kommentarer: Klas Winberg, Sverigechef.

Unibet:

1) – Överlag en riktigt trevlig spelhelg med mkt utbud, där Unibets lirare har skött sig helt OK.

2) – Vi är i inledningen av flera ligor och jag vill ge ligorna ett par omgångar till för se hur det utkristalliseras innan jag tycker till.

3) – Real Madrid och Inter levererar mest hela tiden!

Kommentarer: Andreas Slätt, marknadschef.