När vänder krisen?

Frölundas svaga säsongsinledning blir spelobjekt

Foto: bildbyrån
Ulf Dahlén.
SPEL

Det är inte lätt att leva under press.

Fråga Frölunda.

Nu har lagets negativa trend blivit spelobjekt.

Frågan är: När vänder det?

Efter värvningar som Andreas Karlsson, Riku Hahl och Johan Holmqvist var de flesta experter och spelbolag eniga om att Frölunda mycket väl kunde vinna SM-guld i vår i tipsen inför säsongen. Och de kan de ju fortfarande, trots den usla starten på säsongen.

Frölunda har bara tagit en poäng, den kom i den senaste matchen mot Timrå.

I kväll tar Frölunda emot Modo hemma i Scandinavium och spelbolaget Unibet har tagit fram spel på när klubben tar sin första trepoängare.

”Såg vasst ut”

Och de tror att det kan vända redan i kväll för Ulf Dahléns mannar.

– Frölunda skapade mycket senast och det såg riktigt vasst ut periodvis, det Frölunda man vill se. Konstruktivt, aggressivt och hårdgnuggande. Tar man med sig den närvaron på isen i kväll tror jag på en bra match och stor chans till årets första vinst, säger Andreas Slätt på spelbolaget.

Vad är orsaken till den svaga inledningen?

– Orsakerna är flera men Frölunda har tagit många konstiga utvisningar självklart i relation till att försvaret sett så där ut hittills. Anfallsmässigt vet vi kapaciteten, men målen måste pyttsas in och de kommer inte på allmän begäran.

Hur ser framtiden ut för laget?

– Frölunda har en riktigt vass målvakt i ”Honken” och forwards i världsklass. Coach Dahlén har haft tuffa inledningar i NHL också, men vänt på steken. Jag är helt övertygad om att Frölunda vänder på det här med tanke på lagets sammansättning.

FAKTA

När tar Frölunda första trean?

Mot Modo: 1.85

Mot Färjestad: 4.10

Mot Rögle: 3.70

Mot Skellefteå: 9.50

Mot Luleå: 25.00

Senare: 20.00

Oddsen är på Frölunda fem kommande matcher i elitserien.

Odds från Unibet.