Här är helgens spel

I tredje omgången av Bolagsfajten 2

Foto: bildbyrån
superprofilerna Här är startfältet i Sportbladet Spels Bolagsfajten 2: Bojan Djordjic, Betway, Magnus Norman, Betfair, Cesar Santin, bet365 och Glenn Strömberg, Expekt.
SPEL

Bojan Djordjic, Betway:

Spel 1:

Manchester United– Bolton Wanderers 1

Odds: 1.25.

Arsenal–Hull City 1

Odds: 1.20.

Fiorentina–Genoa 1

Odds: 1.75.

Roma–Atalanta 1

Odds: 1.55.

Totalt odds: 4.07. Insats: 200 kronor.

Möjlig vinst: 814 kronor.

Djordjics kommentar: Jag satsar tungt på favoriter denna gången med, de måste börja leverera nu. En fyrling igen.

Cesar Santin, bet365:

Spel 1:

Kalmar FF–Elfsborg 1

Odds: 2,10. Insats: 100 kronor.

Möjlig vinst: 210 kronor.

Santins kommentar: Elfsborg saknar nu sina två bästa mittfältare och det måste så klart kännas. Kalmar FF har förlorat två raka matcher (en efter straffar), men har inte spelat dåligt. Med lite bättre tur i avsluten så hade det sett helt annorlunda ut. På Fredriksskans tror och hoppas jag att laget har fin chans att åter sno åt sig ett fyrapoängsförsprång igen. Oddset på ettan är bra.

Spel 2:

QPR– Derby 1

Odds: 1,83.

Manchester U–Bolton 1

Odds: 1,22.

Totalt odds: 2,23. Insats: 200 kronor.

Möjlig vinst: 447 kronor.

Santins kommentar: QPR har haft lite otur i ligan, men visade i Ligacupen sin höga kapacitet. Vann mot ett starkt Aston Villa med 1–0 i Birmingham. Derby är inte alls speciellt vasst och har haft tur på slutet. QPR måste ha bra chans på hemmaplan och oddset är högt. Manchester United behöver en seger. Jag tror inte Bolton mäktar med en överraskning den här gången.

Magnus Norman, Betfair:

Spel 1:

Gijon– Villareal 2

Arsenal–Hull 1

Manchester United–Bolton 1

Totalt odds: 2.42. Insats: 200 kronor.

Möjlig vinst: 470 kronor.

Normans kommentar: Manchester United måste börja vinna i ligan och de gör man mot ett Bolton som inte är i form. Arsenal är ett mycket bra hemmalag och ska vinna denna match. Villareal är kanske det hetaste laget just nu i La Liga och kommer att slå ligans bottenlag borta.

Spel 2:

Aston Villa–Sunderland 1

AC Milan–Inter X

Totalt odds: 4.82. Insats: 200 kronor.

Möjlig vinst: 926 kronor.

Normans kommentar: Aston Villa har börjat säsongen bra, bra odds på Villa här. Chansning, Inter är bättre än Milan men är nöjda med ett kryss på bortaplan.

Spel 3:

Wigan–Man City 1

Fiorentina–Genoa 1

Totalt odds: 5.44. Insats: 100 kronor.

Möjlig vinst: 522 kronor.

Normans kommentar: Börjar redan pratas om att sparka coachen i Manchester City efter cupförlusten, tror Wigan har en bra chans här. Fiorentina och Gilardino spelar hem matchen mot Genoa.

Betfair tar en kommission på mellan 2-5 procent. Då den börjar på 5 procent drar vi här av 5 procent av Magnus möjliga vinster.

Glenn Strömberg, Expekt:

Spel 1:

Sporting Gijon–Villarreal 2

Odds: 1.70.

Hertha Berlin–Cottbus 1

Odds: 1.60.

Totalt odds: 2.72. Insats: 350 kronor.

Möjlig vinst: 816 kronor.

Strömbergs kommentar: Det ser redan ut som att nykomlingen Gijon blir den stora slagpåsen i spanska liga denna säsong. Laget läcker som ett såll och spelar en naiv fotboll, 19 insläppta mål redan säger allt. Villarreal har ett klasslag i toppstriden och vinner borta. Hertha Berlin jagar första hemmasegern i Bundesliga och en tacksam chans kommer mot öst-brodern Cottbus, som ligger sist i tabellen. Hertha vinner!

Spel 2:

Bordeaux– St Etienne 1

Odds: 1.85.

Middlesbrough–West Bromwich 1

Odds: 1.75.

Valencia–Deportivo 1

Odds: 1.65.

Sampdoria–Juventus X

Odds: 3.00.

Totalt odds: 16.02. Insats: 50 kronor.

Möjlig vinst: 801 kronor.

Strömbergs kommentar: Bordeaux är riktigt starkt hemma och slår St Etienne som har tre raka förluster med inga gjorda mål på bortaplan. Valencia har startat spanska ligan riktigt bra och vinner mot täta men uddlösa Deportivo. Ett mål räcker för Valencia. Middlesbrough utnyttjar West Broms svaga defensiv. Krysset i Sampdoria–Juventus är taget direkt. Detta blir en riktigt tät och tuff match.