”Ett fantastiskt resultat för oss”

Spelbolagen synar helgens största spel-snackisar

SPEL

Vad händer egentligen i Frölunda?

Hur många spelade på Hull-seger i matchen mot Arsenal?

Här nedan summerar spelbolagen de hetaste spel-snackisarna som var i helgen.

1) Hull stod för helgens skräll genom bortasegern mot Arsenal. Var det några spelare som tippade på nykomlingarna och hur glada blev ni över resultatet?

2) Kalmar FF gjorde ett guldryck i går. Hur ska man fortsättningsvis betrakta laget som spelobjekt?

3) Frölundas kräftgång fortsätter i hockeyns elitserie. Vad tyder på att Ulf Dahlén sitter kvar som tränare och vad tror era spelare?

bet365:

1) – Ett fåtal spelare lyckades pricka in Hull men i det stora hela var det ett fantastiskt resultat för oss. Vi är särskilt nöjda med resultatet på livespelet där spelarna fortsatte att stödja Arsenal ända fram till den 80:e minuten.

2) – Kalmar är nu stora favoriter att vinna allsvenskan. Vi vill dock höja ett varningens finger för laget framöver då de har haft ett väldigt tufft spelschema och därför bör vara slitna. De har en ny tuff match mot Feyenoord på torsdag och sedan bortamatch mot Trelleborg i allsvenskan. Vi tror att Kalmar kommer att få jobba hårt för segern i båda dessa matcher.

3) – Våra spelare har så här långt inte visat något större intresse för Dahlén att få sparken. En hemmaförlust mot Rögle kan dock förändra allt och vi tror att Dahlén riskerar att få lämna sitt jobb vid förlust i kväll.

Kommentarer: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Expekt:

1) – Vi hade marknadens högsta pris av spelbolagen med 1.20 på Arsenal och vann ett sjusiffrigt belopp på matchen. Vår duktiga oddssättare på Premier League kalkylerade med att unga och lite ojämna Arsenal skulle få problem och så blev det. Totalt sett hade vi bara ett par tusenlappar på Hull och de spelare som tog chansen till 17 gånger pengarna är förstås glada. Liksom de handfull spelare som satsade på resultatet 2–1 till Hull till 40 gånger pengarna!

2) – Kalmar FF kommer att vara ett hett spelobjekt även fortsättningsvis och är så pass bra att man ska kunna behålla denna serieledning och därmed vinna merparten av sina avslutande matcher. Brasklappen är Uefacupen och hur allt utvecklar sig där mot Feyenoord.

3) – Frölunda fick allt mer spel emot sig bland våra kunder förra veckan. Många ser svagheter i Frölunda. Men Dahlén är en skicklig hockeyman och bör kunna få styrning på Frölunda. Börjar man vinna matcher kommer självförtroendet och spelet.

Kommentarer: Dan Vikman, informationschef.

Unibet:

1) – I första hand var det riktigt kul att se Hull få betalt för en väl taktiskt genomförd match. För vår del var det flertalet spelare som gick på en mindre mina, men det här är tjusningen med spel på idrott.

2) – Kalmar gav ett rejält styrkebesked. Varje poäng är oerhört viktig nu i både toppen och botten, vilket gör att de resterande sex omgångarna innefattar många spelvärda matcher. Kalmar följer sin matchplan och vet vad som krävs för att hålla i. Fakta i målet är att det är många poäng kvar att spela om.

3) – Frölunda måste gnugga på grunderna för att börja ta poäng. Hålla huvudet kallt; inga dumma utvisningar och sedan in och grotta! Jag är helt inne på att Rögle får det hemskt jobbigt i afton.

Kommentarer: Andreas Slätt, marknadschef.

Betfair:

1) – Inte mer än tre procent av den totala summan satsades på Hull, detta hamnar helt klart under kategorin ”finns ju inte”. På Betfair blir vi aldrig mer glada för ett resultat än annat då spelarna spelar mot varandra. Däremot kan vi sannerligen gratulera de få som vågade sätta en slant på Hull.

2) – Jag tycker fortfarande att Kalmar är mycket övertygande och ofta ett bra spelobjekt. Så länge bröderna Elm och Ingelsten finns att tillgå så ser saker och ting bra ut för smålänningarna. Insatsen i Holland var så stabil så jag tror att det fixar en seger även på torsdag mot Feyenoord.

3) – Ibland kan man inte skylla allt på en tränare och jag tror faktiskt att fansen ännu så länge har tålamod med Dahlén. Han jobbar och försöker hitta lösningar. Han bör väl inte förlora tre matcher till, men ännu har han arbetsro.

Kommentarer: Klas Winberg, Sverigechef.

Betsson:

1) – Vi hade nästan uteslutande allt spel på Arsenal. Det var endast några få som tippat Hull och inte för några större summor. Arsenals förlust hade en stor inverkan på helgens totala resultat så visst gladde den oss.

2) – Kalmar ser på pappret ut att ha avgjort det här och inte mycket talar för att laget ska få guldfrossa under de sista omgångarna. Oddsen på Kalmar framöver kommer vara lägre än normalt då motivationsfaktorn blir mer och mer viktig nu mot slutet då man möter lag som inte har något att spela för.

3) – Givetvis är Frölundas facit hittills under all kritik men jag tror det har gått för kort tid för att Dahlén ska behöva oroa sig för sitt jobb ännu.

Kommentarer: Thomas Bertilsson, PR-ansvarig.

Betway:

1) – Antalet spel på Hull var minst sagt begränsade, men för några få lyckliga så blev nog matchen på Emirates Stadium till en mycket fin start på lördagskvällen. Givetvis är det roligt när spelen inte alltid går som man tänkt sig, det är sådant som gör saker och ting intressanta! Sen bjöd ju Hull på en fantastisk insats, jag satt själv som klistrad framför tv:n trots att mina sympatier vare sig finns hos Arsenal eller Hull. Och Geovannis kvittering fram till 1–1, vilken träff karln får!

2) – Även om Kalmar kanske inte ska betraktas som hundraprocentiga vinnarobjekt i varje match framöver så tror vi ändå att de blir svårslagna i resterande matcher av säsongen både i allsvenskan och Uefacupen. Truppen ser grymt stark ut, och om någon underpresterar ett par procent i en tät match så byter Nanne ut honom i paus. Så kombinationen av allsvenskans bästa trupp och en extremt krävande tränare gör att vi tror mycket på Kalmar under säsongens sista veckor. Nu går de för guld och gruppspel i Uefacupen!

3) – Än så länge tror våra spelare att Dahlén sitter relativt säkert. Dock har snacket om ett eventuellt SM-guld till Göteborg avtagit helt. Dahléns adelsmärke som spelare var ju den fartfyllda skridskoåkningen plus de defensiva kvaliteterna, vilket är sådant han inte riktigt fått ordning på i Frölunda om man uttrycker sig diplomatiskt.

Kommentarer: Fredrik Essevad, informationsansvarig.