”Nu tar flytet slut”

Ulrik Sandebäck: United, Zenit och Arsenal en trio heta spel

SPEL

Champions League-festen fortsätter.

Nu väntar den andra omgången i gruppspelet och Sportbladets Ulrik Sandebäck har letat bland specialspelen och hittat en hel del spelvärda lir till kvällens matcher.

SPEL 1:

ÅLBORG–MANCHESTER U 2

(–1 mål)

Odds: 2,00. Bolag: Expekt.

Ålborgs målvakt Zaza svarade för flera svettiga räddningar borta mot Celtic. Bland annat knep han en straff och gjorde en jätteräddning på Nakamuras frispark. När Zaza väl blev överspelad blev målet felaktigt avblåst för offside. Därmed tog danskarna en skrällpoäng – men nu tror jag att flytet tar slut. Ålborg dras dessutom med en del problem. Båda ytterbackarna kan saknas; Mickael Jakobsen (avstängd) och Kasper Bögelund är tveksam. Sedan görs även ett sent test på viktige innermitten Kasper Risgård. Jag tror bara att Manchester United med firma Ronaldo/Rooney/Berbatov är för bra och vinner med minst två bollar.

SPEL 2:

ZENIT–REAL MADRID 1

(pengarna tillbaka vid oavgjort)

Odds: 2,10. Bolag: bet365.

Uefacupmästarna rivstartade Champions League-spelet. I alla fall spelmässigt. Zenit var överlägset Juventus i Turin, men fick ändå vända hemåt med en 1–0-förlust. Tungt. Jag tror revanschen kommer omgående. Coach Advocaat har få problem och spelfördelarna Andrej Arsjavin och Danny lär mata Pogrebnyak med bra bollar. Jag tycker att laget har vettig chans mot Real Madrid – Zenit förlorar i alla fall inte igen.

SPEL 3:

ARSENAL–PORTO

Porto gör inte mål

Odds: 1,95. Bolag: Expekt.

Arsenal är grymt revanschsuget efter floppen hemma mot Hull i lördags. Jag tror den lätt pinsamma insatsen går ut över Porto. Arsenal har inte speciellt många skador och återfår nu Samir Nasri. Gästande Porto, som har ett stort frågetecken för viktige Lucho, kommer få det mycket tufft på Emirates. Jag tror laget blir ”nollat” och nästan två gånger pengarna känns bra.