”Bara en tidsfråga”

I kväll får Zlatan hål på supermålvakten enligt spelbolagen

sänker mardrömsmålvakten? Zlatan har haft två försök på sig att överlista den albanske målvakten Beqaj utan att lyckas. I kväll tror spelbolagen på en vändning.
SPEL

Det är dags för fjärde omgången av Champions League.

Hur ska det gå för Roma?

Lyckas Zlatan få hål på supermålvakten på tredje försöket?

Vad är bästa spelet i kväll?

Så här säger spelbolagen inför kvällens drama.

1) Roma är i kris. Tror ni tränare Spalletti sitter kvar om det blir en ny förlust mot Chelsea?

2) Zlatan fick inte hål på albanen Beqaj i VM-kvalet eller i förra CL-matchen. Vad talar för att han får det i kväll?

3) Över 2,5 mål på Barcelona hemma mot Basel verkar som ett vettigt spel. Vad tror ni?

bet365:

1) – Spalletti är pressad efter en katastrofal säsongsstart. Chelsea är dock favoriter att vinna Champions League och vi är inte säkra på att han får sparken vid förlust. Det råder dock ingen tvekan om att Spalletti ligger illa till och att han måste visa resultat framöver för att få behålla jobbet.

2) – Vi ger Zlatan 52 procents chans att göra mål i kvällens match. Han är även favorit att göra matchens första och sista mål vilket kan spelas till oddset 4.50. För den optimistiske erbjuder vi oddset 18 gånger pengarna på att Zlatan gör hat trick.

3) – Vi tror att över 2,5 mål är ett mycket bra spel. Våra kunder har visat ett stort intresse för en målrik match och vi erbjuder spel på upp till över fem mål. Så här långt är över 4,5 mål till oddset 2.96 det mest populära spelet bland våra kunder.

Kommentarer: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Expekt:

1) – Ja, han sitter kvar hur det än går. Skicklige Spalletti har en stark position i klubben och fansen vänder sig mer mot spelarna än mot honom.

2) – Rimligtvis får Inter lite större ytor nu när Beqajs lag har hemmaplan och det kan ge Zlatan chansen att näta på denne fantom till målvakt till slut.

3) – Ja, det kan jag hålla med om. Vi har klart favoritodds på att det blir minst tre mål i matchen, 1.40 mot 2.80 i odds på under 2,5 mål. Men Barcelona behöver inte gå för fullt hela matchen för att vinna.

Kommentarer: Dan Vikman, informationschef.

Betsson:

1) – Efter ledningens uttalande efter förlusten senast mot Juventus så tror jag han får vara kvar. De förklarade att situationen inte var bra men att Spaleti sitter säkert och det är tillsammans de ska ta sig ur denna svacka.

2) – I landslaget är det inte så förvånande att han inte gjorde mål på honom då Zlatan inte direkt sprutat in mål i kvalspelet. I Inter är det bara en tidsfråga innan han gör mål på albanen då han är i bra form och har ett mittfält i världsklass bakom sig till skillnad mot i landslaget.

3) – Absolut. Barcelona har elva raka i ligan och Champions League och krossade Basel senast. Det är inget som tyder på att historien inte ska upprepa sig denna gång med den form Barcelona befinner sig i.

Kommentarer: Thomas Bertilsson, PR-ansvarig.

Betway:

1) – Nej, vid förlust är nog Spalletti arbetslös i morgon, tyvärr. Även om ledningen säger sig ha fortsatt förtroende för honom så kvarstår faktumet att ligan är körd. Skulle Roma dessutom förlora i kväll så är deras chanser till fortsatt spel i Europa krafigt reducerade, vilket skulle kännas som spiken i kistan för Spalletti.

2) – Att Inter hittat tillbaka in på vinnarspåret och att Zlatan ser fortsatt het ut. Nu var det ett par matcher sedan hade gjorde mål och då han skapar mycket chanser så borde det rent logiskt vara dags igen. Samtidigt har Anorthosis en solid defensiv. Tror faktiskt det är knapp fördel för Beqaj.

3) – Att det är säkra pengar på spelkontot även med ett juniorlag så gör Barcelona tre mål på Basel på Nou Camp! Basel blev ju rejält utspelade för två veckor sedan och med tanke på Barcelonas form på sistone så tyder det mesta på en hemmaseger med ett par 3-4 mål.

Kommentarer: Fredrik Essevad, informationsansvarig för odds.