Varningen mot Sir Alex: Fanatisk hemmapublik

Spelbolagen varnar för skräll i Skottland

Foto: ap
kan celtic skrälla I kväll är det dags för Manchester Uniteds Sir Alex Ferguson att återvända till Skottland. Gör han det som vinnare? Kanske säger spelbolagen inför mötet med Celtic i Glasgow.
SPEL

Spelarna var med all säkerhet missnöjda med gårdagens Champions League-spel.

Skrällarna avlöste varandra.

I kväll tar de nya tag.

Så här tror spelbolagen om kvällens fester.

1) The Battle of Britain, Celtic–Manchester United kan väl bara sluta på ett sätt, eller....?

2) Arsenal går kräftgång i Premier League men är obesegrat i Champions League. Vad talar för dem hemma mot Fenerbahce?

3) Vad avgör supermötet i Madrid, Real–Juventus?

Unibet:

1) – En grym match! Celtic har sett sådär ut i CL och lär få det tufft i afton även om Battle of Britain är matchens arbetsnamn. Alla vill slå skotske Fergusons mannar, men jag tror inte att Celtic rår på the Red Devils denna gång...heller.

2) – Arsenal verkar spela under mindre press när det gäller CL. Strålande senast mot Fenerbahce borta och med rätt inställning och med nerverna innanför skjortan blir det här en bra kväll för the Gunners. Allt talar för hemmaseger!

3) – En bra match i Italien senast. van Nistelrooy är tillbaka i Real på onsdag och hemmaplan denna gång. Två avgörande faktorer?! Vi har feeling för det.

Kommentarer: Andreas Slätt, marknadschef.

bet365:

1) – United är givetvis favoriter men det skulle inte förvåna oss om Celtic skräller. Celtic vinner ”bara” på hemmaplan i Champions League och då United inte måste vinna känns det väldigt öppet. För Unitedspelarna är lördagens bortamöte mot Arsenal viktigare och dryga fem gånger pengarna på Celtic kan vara ett roligt skrällspel.

2) – Trots skador och övriga bekymmer så håller vi Arsenal som stora favoriter i kvällens möte. Våra kunder delar denna åsikt och Fenerbahce kan därför spelas till hela 13 gånger pengarna. Många av våra kunder tror på en målrik match och att Arsenal vinner med två mål eller mer.

3) – Revanschlusta, Ruud van Nistelroy och det faktum att Real Madrid är mycket starkt på hemmaplan. Juventus har inte besegrat Real Madrid på bortaplan på 46 år och vi tror att de får vänta några år till innan det inträffar.

Kommentarer: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Expekt:

1) – Nej, Celtic har skrällchans inför sin fanatiska hemmapublik och United går vidare även om man förlorar här.

2) – Fenerbahce är ett av de svagare lagen i Champions League och Arsenal kommer att få tid och utrymme att briljera. Detta är lättare än Stoke borta. Arsenal kommer att gå långt i Champions League.

3) – Hemmaplan och ett taggat hemmalag. Real kommer inte att gå miste om segerchansen här känns det som. Man har vilat en del spelare i ligan och går verkligen in för tre poäng.

Kommentarer: Dan Vikman, informationschef.

Betsson:

1) – Traditionen på Celtic Park säger annorlunda. Historiskt sett har Celtic endast förlorat en match på hemmaplan i ett gruppspel I Champions League. Nu har kanske inte Celtic en av sina bästa trupper genom tiderna. Men tradition är makt och med mycket hjärta och fanatisk hemmapublik tror jag inte på en enkel seger för United.

2) – Det som talar för dem, är den postiva spiralen de har hamnat i gällande gruppspelet I Champions League och storvinsten senast borta mot Fenerbache. Med ett lite rakare spel vilket kommer ge dem mer målchanser är det mycket som talar för att Arsenal ska fortsätta leverera i Champions League.

3) – Hemmaplan till att börja med. Sedan är det stor skillnad på spelarmaterialet. Real ställer upp med elva världsstjärnor på banan det gör inte Juventus.

Kommentarer: Thomas Bertilsson, PR-ansvarig.

Betway:

1) – Nja, United är ju mer eller mindre klara för avancemang och kan eventuellt ställa över en del folk. Och spelar Manchester ett lika lojt försvarsspel som de delvis gjorde mot Hull så kan de få problem. Men visst, ställer United upp med ordinarie lag så är de ljusår bättre än Celtic.

2) – Att det hittills i år rullat på bra för dem i Europa och att de känner ett annat självförtroende mot internationellt motstånd. Dessutom är de fortfarande stabila på Emirates och har under säsongen endast förlorat en hemmamatch.

3) – En individuell prestation eller Juves darrige målvakt Alex Manninger. van Nistelrooy är som jag förstått återställd efter skadan och han ikläder ju sig ofta rollen som hjälte i den här typen av matcher. Annars tror jag Manningers dagsform kan avgöra. Han måste komma in rätt i matchen, annars blir det stortorsk för Juve.

Kommentarer: Fredrik Essevad, informationsansvarig för odds.