Här är helgens spel

I första omgången av Bolagsfajten 4

SPEL
Foto: bildbyrån
de gör upp om bäst i tips Glenn Strömberg, Expekt, Cesar Santin, bet365 och Magnus Norman, Betfair.
FAKTA

Magnus Norman, Betfair:

Spel 1:

Manchester City–Tottenham 2

Odds: 3.45. Insats: 100 kr.

Möjlig vinst: 333 kr.

Normans kommentar: Det är dags för Tottenhams första bortaseger för säsongen. Tottenham och City har omvända formkurvor även om City gjorde en bra match mot Twente i Uefacupen. Redknapp har nytänt ett mycket talangfullt Tottenham som underpresterat våldsamt.

Spel 2:

Villarreal–Almeria 1

Odds: 1.57. Insats: 150 kr.

Möjlig vinst: 231 kr.

Normans kommentar: Villarreal är urstarkt hemma och Almeria är inget vidare bortalag.

Spel 3:

Helsingborg–IFK Göteborg 2

Odds: 2.95. Insats: 100 kr.

Möjlig vinst: 282 kr.

Normans kommentar: Blåvitt är formstarkast i allsvenskan just nu och även om man traditionellt har lite svårt mot Helsingborg så tror jag att man går in i kaklet i högsta fart den här säsongen. Helsingborg är för svajigt just nu.

Betfair tar en kommission på mellan 2-5 procent. Då den börjar på 5 procent drar vi här av 5 procent av Magnus möjliga vinster.

Cesar Santin, bet365:

Spel 1:

Halmstads BK–Kalmar FF 2

Odds: 2,20.

Malmö FF–Gif Sundsvall 1

Odds: 2,10. Totalt odds: 4,62.

Insats: 200 kr. Möjlig vinst: 924 kr.

Santins kommentar: Det här kommer att kännas som en hemmamatch för Kalmar FF som lär dominera läktarmatchen på Örjans Vall. Flera av Kalmar FF-spelarna ser ut att vara i strålande slag. Som Viktor Elm som knappast går mållös av planen. Tvåan till 2,20 både hoppas och tror jag mycket på.

Malmö FF har nu fem raka utan förlust och öste in sex mål på Söderstadion senast. Sundsvall har på nytt en ”måstematch”, men jag tror inte motivation slår klass den här gången heller. MFF vill avsluta snyggt och är bättre.

Glenn Strömberg, Expekt:

Spel 1:

Ajax– Sparta Rotterdam 1

Odds: 1.17.

Groningen–FC Volendam 1

Odds: 1.25.

Totalt odds: 1.46. Insats: 200 kr.

Möjlig vinst: 292 kr.

Strömbergs kommentar: Ajax har sju raka segrar i ligaspelet och bottenlaget Sparta Rotterdam ska vara utan chans i Amsterdam. Svenslaget Groningen med Marcus Berg i spetsen är en segermaskin hemma och får mycket beröm för sitt spel. Jumbolaget Volendam ska liksom Sparta vara utan chans.