Här är helgens spel

I andra omgången av Bolagsfajten 4

SPEL
Foto: bildbyrån
de gör upp om bäst i tips Glenn Strömberg, Expekt, Cesar Santin, bet365 och Magnus Norman, Betfair.
FAKTA

Magnus Norman, Betfair:

Spel 1:

West Bromwich–Chelsea 2

Milan–Chievo 1

Totalt odds: 1.57. Insats: 200 kr.

Vinst: 308 kr.

Normans kommentar: Chelsea vann övertygande borta mot Blackburn senast och nu slår man ligans sämsta lag. Milan som är i fin form möter ligans formsvagaste lag, ska bara kunna gå på ett sätt.

Betfair tar en kommission på mellan 2-5 procent. Då den börjar på 5 procent drar vi här av 5 procent av Magnus möjliga vinster.

Cesar Santin, bet365:

Spel 1:

Athletic Bilbao–Osasuna 1

Odds: 2,10.

Manchester United–Stoke 1

Odds: 1,14.

Milan–Chievo 1

Odds: 1,22.

Totalt odds: 2,92. Insats: 200 kr.

Möjlig vinst: 584 kr.

Santins kommentar: Manchester United och Milan är två lag som inte har råd att tappa poäng på hemmaplan mot bottenlag. Det ska vara klasskillnad. Athletic Bilbao har ingen vidare form, men har haft ett hårt program på slutet och inte haft någon tur med sig. Laget är annars väldigt intressant och har potential att klättra en bra bit i tabellen. Osasuna hemma är en lämplig start på resan uppåt i tabellen för Yeste, Etxeberria, Llorente och de andra stjärnorna i Bilbao.

Glenn Strömberg, Expekt:

Spel 1:

Valencia–Sporting Gijón 1

Odds: 1.40.

Sampdoria–Lecce 1

Odds: 1.65.

Totalt odds: 2.31. Insats: 130 kr.

Möjlig vinst: 300 kr.

Strömbergs kommentar: Sampdoria är ytterst stabilt hemma och mycket svårslaget. Samp behöver plocka trepoängare mot svagare lag och gör det mot Lecce, som bara tokförsvarar sig borta. Hittills har man gjort ett mål framåt och plockat två poäng på fem bortamatcher i serie A. Valencia förlorade sin senaste hemmatch men kom tillbaka snabbt och vann med 3–0 borta mot Getafe. Nu vill man inleda en ny segerrad mot Sporting Gijon, som har rest sig efter den svaga starten i La liga, men här ska man inte räcka till.

Spel 2:

Lille–Saint Etienne 1

Odds: 1.72.

Nice–Nantes 1

Odds: 1.80.

Espanyol–Numancia 1

Odds: 1.70.

Totalt odds: 5.26. Insats: 70 kr.

Möjlig vinst: 368 kr.

Strömbergs kommentar: Trippeln har detta gemensamt: hemmalagen är bättre lagdel för lagdel och bortalagen är extremt svaga på bortaplan. Ta bara Numancia, som har förlorat alla sina fem bortamatcher hittills. En sjätte förlust kommer mot Espanyol. I franska ligan har Lille vunnit fyra av sex hemmamatcher och St Etienne sliter på bortaplan med bara en poäng på sex matcher. Nice är obesegrat hemma och tar sig an Nantes som har förlorat sex av sju bortamatcher. Jag litar på att trenden fortsätter!