Titta Messi, nu är ni favoriter

Spelbolag: Går inte att lita på de andra

Foto: ap
barcelona levererar Valencia och Real Madrid gick på pumpen i helgen. Det gjorde inte Barcelona som kopplat ett litet grepp om La Liga. Ett spelbolag håller de som klara guldfavoriter i ligan efter helgen.
SPEL

Succénykomlingen Rögle har råkat ut för en formsvacka.

Barcelona har kopplat greppet i La Liga.

Så här ser spelbolagen på lagens framtida öden efter den gångna spelhelgen.

1) Hur har helgen sett ut för era spelare?

2) Rögle förlorade tredje raka matchen i lördags. Undviker de kvalserien?

3) Storlagen Valencia och Real Madrid svek i La Liga. Barcelona vann. Är det deras tur att vinna?

bet365:

1) – Det har varit en ganska tuff helg för en del av favoritspelarna då vi fick uppleva flera överraskningar i helgen. Det var extra svårt i La Liga där stora favoriter som Valencia, Real Madrid och Villarreal inte lyckades vinna sina matcher. Vi tog dock mycket spel på Chelsea, Manchester United och Barcelona och de spelare som höll sig till dessa lag hade en mycket trevlig helg.

2) – Vi vågar inte ta något för givet då elitserien är otroligt jämn och svår att förutse. Trots att Rögle nu ligger på tredjeplats är det inte långt ner till bottenstriden. Vi tror att det kommer att fortsätta att vara jämnt och att Rögle är ett av de lag som riskerar att hamna i kvalserien.

3) – Ja det tror vi. Barcelona ser mycket starka ut och då det inte går att lita på de andra lagen har Barcelona en riktigt fin chans att vinna La Liga. Vi håller Barcelona som favoriter till oddset 1.36 medan Real Madrid kan spelas till 4.50 och Valencia till 21 gånger pengarna.

Kommentarer: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Ladbrokes:

1) – Flera av förhandsfavoriterna förlorade i helgen och det är oftast bra sett från spelbolagens ögon. Det finns alltid spelare som tror på det ”andra” laget som jämnar ut våra siffror men i det stora hela blev det en vinst för oss denna helg.

2) – Rögle har gjort bra ifrån sig utefter sina förutsättningar. Man ska dock tänka på att serien är oerhört jämn och många lag har underpresterat. Det är inte långt ned till strecket och Rögle kommer förmodligen tappa ytterligare, speciellt nu då de dessutom har stora skadeproblem på viktiga spelare.

3) – Det är alldeles för tidigt för att peka ut en vinnare av ligan redan. Vi har fortfarande många matcher kvar och storlagen förlorar inte så mycket på en förlust. Lagen ser mer eller mindre jämnbördiga ut, och vi tror att även Sevilla och Villarreal kommer vilja ha ett ord med i leken. Den spanska ligan är oerhört stark i toppen, och vi tror inte vi kommer få se något lag rycka ifrån utan det kommer att bli en jämn kamp ända till slutet.

Kommentarer: Andreas Gillberg, Sverigechef.

Unibet:

1) – Överlag har det varit en bra helg för våra spelare även om exempelvis Arsenal och Real Madrid svek.

2) – Rögle är nykomlingar och lär få det tufft, men laget har visat goda egenskaper hittills och med en frisk Kenny Jönsson kan allt hända.

3) – Barcelona sköter sig riktigt bra hittills och är naturligtvis med i slutstriden när det avgörs. Vill dock ej räkna bort varken Valencia eller Real Madrid i nuläget.

Kommentarer: Andreas Slätt, marknadschef.

Expekt:

1) – I lördags kammade vi hem spelet men i söndags var det spelarnas tur med Milan som grund och med Barcelonasegern som en skön avslutning på helgen för många spelare. Det gjorde att många fick in sina söndagskombar.

2) – Ja, det tror jag. Genom hemmastyrkan kommer Rögle att undvika de två sista platserna i serien. Rögle kommer tillbaka!

3) – Barcelona känns stabilast i Spanien och vinner ligan. Man har den mest effektiva offensiven och bästa defensiven. Det känns som att laget kommer att springa på färre proppar än Real Madrid, Valencia, Villarreal och Sevilla denna säsong.

Kommentarer: Dan Vikman, informationschef.

Betway:

1) – Förhållandevis bra. Vi fick oss ett par skrällar, med Arsenal och Bayern München i spetsen, men spelarna var som vanligt duktiga och plockade fina skalper. Många var förutseende och insåg att det roliga skulle ta slut för Tottenham, plus Romas derby-vinst där vi hade en hel del spel just på 1-0.

2) – Avgörande för om Rögle ska slippa kvalstriden tror jag blir hur de klarar sig från nu fram till jul. De är i dagsläget extremt skadesargade och måste få tillbaka folk i spel annars kan förlustraden förlängas. Kenny Jönsson är obehagligt värdefull för dem.

3) – Att döma av hur Barcelona spelar för tillfället så är de absolut favoriter, men vi får inte glömma bort att de mött många bottenlag på sistone. Efter nästa omgång möter de i tur och ordning Sevilla, Valencia, Real Madrid och Villarreal. Därefter vet vi vad de verkligen går för.

Kommentarer: Fredrik Essevad, informationsansvarig för odds.

Betsson:

1) – Under lördagen gick de lite tyngre för våra spelare då Aston Villa och Valladolid skrällde. Under söndagen var det en hel del resultat som gick deras väg då bland annat Roma tog hem Romderbyt.

2) – Mönstret känns igen för nykomlingar. I början av säsongen brukar de hänga med bra för att säcka ihop lite när elitserielunken sätter igång. Lägg där till en skadedrabbad trupp vilket Rögle inte har råd med i detta läge. Dessa spelare måste komma tillbaks inom kort för att kvalserien inte ska bli ett faktum i vår.

3) – Barcelona ser otroligt starka ut i ligan för tillfället och har en Messi i laget som visar strålande form. Det är lite tidigt att säga än om Barcelona tar hem det men det ser onekligen bra ut samtidigt som Real underlevererar för tillfället.

Kommentarer: Thomas Bertilsson, PR-ansvarig.

ARTIKELN HANDLAR OM