”Jag tror segern blir klar, mycket klar”

Sandebäck ger sina bästa CL-tips

SPEL

Den stora fotbollsfesten är tillbaka.

Champions League innebär även en ocean av spelmöjligheter.

Den näst sista gruppspelsomgången inleds i kväll – och Sportbladets Ulrik Sandebäck har hittat mängder med spel.

FAKTA

Här är Sandebäcks spel:

FIORENTINA–LYON

Över 2,5 mål.

Odds: 2,08. Bolag: Expekt.

Kommentar: Fiorentina är piskat att vinna hemma mot Lyon för att ha chansen att ta sig vidare till CL-slutspelet. Jag tror att laget lyckas med det och det går även att spela den raka ettan till runt 2,35 i odds. Men jag finner ännu bättre spelvärde i att det blir tre mål eller fler i den här matchen. Fiorentina spelar offensivt på hemmaplan och toppduon Gilardino/Mutu har kommit i gång bra. Samtidigt har Lyon flera kännbara skador i backlinjen. 4–2 igen?

BAYERN MÜNCHEN–STEAUA BUKAREST

1 (–1,5).

Odds: 2,02. Bolag: Ladbrokes.

Kommentar: Steaua Bukarest har usel form och har spelat hela tolv matcher i rad utan att ta en enda seger! Att laget ska kunna störa ett formstarkt Bayern München går inte att tro på. Bayern München är mycket starkt på Allianz-Arena och har gjort minst tre mål i de senaste fem hemmamatcherna. Franck Ribéry är tillbaka i praktform och laget lär ösa på framåt mot Steaua Bukarest. Jag tror segern blir klar. Mycket klar.

CLUJ–ROMA

Första målskytt: Francesco Totti.

Odds: 6,00. Bolag: Ladbrokes.

Kommentar: Roma är på klar uppgång och har nu en skadefri Francesco Totti i laget. Det betyder hur mycket som helst för Rom-laget och jag tror att Totti är mannen som ger Roma ett perfekt slagläge inför sista omgången. Cluj glänser inte i sin inhemska liga och har troligen överraskat klart i Champions League. Även tvåan kan spelas till runt 1,90 i odds.

ATLÉTICO MADRID–PSV EINDHOVEN

Halvtid/Fulltid: 1/1.

Odds: 2,00. Bolag: bet365.

Kommentar: PSV Eindhoven har inte material för lyckas på bortaplan mot kvalificerat Champions League-motstånd. Här tror jag att spanjorerna lägger i högsta växeln direkt och sätter en rejäl press mot Andreas Isaksson. Jag tror inte Isaksson lyckas hålla nollan speciellt länge – Atlético Madrid tar ledningen i första halvlek och kan i andra bara defilera hem avancemanget till CL-slutspelet. Det kan finnas spelvärde även i handikapp-spelet –1 mål till odds runt 2,50. Tror nämligen att Atlético Madrid är rejält suget på att vinna gruppen och då kan det bli en rafflande målskillnadsaffär i kamp med Liverpool.

ARTIKELN HANDLAR OM