Här är helgens spel

I sista omgången av Bolagsfajten 4

SPEL
Foto: bildbyrån
de gör upp om bäst i tips Glenn Strömberg, Expekt, Cesar Santin, bet365 och Magnus Norman, Betfair.
FAKTA

Magnus Norman, Betfair:

Spel 1:

Sevilla–Barcelona X

Roma–Fiorentina 1

Odds: 6.67. Insats: 500 kr.

Möjlig vinst: 3 193 kr.

Normans kommentar: På de 13 senaste matcherna där Sevilla spelat hemma mot Barcelona är statistiken 5-4-4 till Sevillas fördel, Barcelona leder ligan och är nöjda med kryss i denna svåra bortamatch.

Roma har 10-3-0 i statistik mot Fiorentina hemma, Fiorentina gjorde en bra match i Champions League mot Lyon i veckan men förlorade ändå, den matchen tog på krafterna och jag tror inte att man orkar med ett Roma i bra form.

Betfair tar en kommission på mellan 2-5 procent. Då den börjar på 5 procent drar vi här av 5 procent av Magnus möjliga vinster.

Cesar Santin, bet365:

Spel 1:

Recreativo Huelva–Villarreal 1

Odds: 3,50.

Atletico Madrid–Racing Santander 1

Odds: 1,57.

Totalt odds: 5,50. Insats: 500 kr.

Möjlig vinst: 2 750 kr.

Santins kommentar: Atletico Madrid är mycket bra på sin hemmaarena och möter Racing Santander i helt rätt läge. Den här ettan känns mycket bra.

Villarreal har flera kännbara skador och jag tror att laget får svårt att tända till efter avancemanget i Champions League. Huelva har gjort det bra mot tufft motstånd på slutet och kan mycket väl ta säsongens första hemmaseger. Oddset lockar i alla fall till spel.

Glenn Strömberg, Expekt:

Spel 1:

Sivasspor–Gaziantepspor 1

Odds: 1.80.

Nancy–St Etienne 1

Odds: 2.00.

Valladolid–Mallorca 1

Odds: 2.00)

Totalt odds: 7.20. Insats: 500 kr.

Möjlig vinst: 3 600 kr.

Strömbergs kommentar: Sivassport backade jag ofta förra säsongen med framgång och man är lika bra denna säsong. Sivasspor är en segermaskin hemma och jag räknar med att man välter ett inte oävet Gaziantepspor i turkiska ligan.

Nancy är obesegrat hemma men är väldigt kryssbenäget. Nu möter Nancy franska ligans sämsta bortalag – St Etienne har en poäng och 2–12 i målskillnad på sju bortamatcher. Ett mål ska räcka för att Nacny ska vinna och jag känner att det går vägen.

Valladolid har vunnit fyra av sex hemmamatcher i spanska ligan och har tre segrar på sina fyra senaste ligafajter totalt. Ett sevärt lag som har goda möjligheter att besegra ett svajigt Mallorca!