Så slutar ligorna

Enligt oddsen

SPEL
FAKTA

Här är oddsen och kommentarerna:

BUNDESLIGA (Tyskland)

Bayern München 1.65

Bayer Leverkusen 5.50

Hoffenheim 8.00

Schalke 04 15.00

Hamburger SV 16.00

Werder Bremen 22.00

Unibets kommentar: Den tyska Bundesligan är helt öppen i år. Hoffenheim har börjat oerhört starkt och öser in mål både hemma och borta. Dessutom har de resurserna att förstärka under vinteruppehållet. Bayern är storfavoriter så klart, men se upp för Hoffenheim!

SAS LIGAN (Danmark)

FC Köpenhamn 1.65

Odense 3.25

Bröndby 4.25

Unibets kommentar: FC Köpenhamn och Bröndby jagar Odense och är bara en respektive två poäng bakom. Dessutom kommer ledarna förmodligen att sälja sin bäste målskytt Fall i januari och det kommer att bli oerhört tufft att ersätta honom.

EREDIVISIE (Holland)

Ajax 2.00

PSV Eindhoven 3.30

AZ Alkmaar 3.30

Unibets kommentar: AZ har en bra mix i laget, och många unga hungriga spelare och har i år kommit tillbaka efter ett par mellanår. Vi håller dock Ajax fortfarande som favoriter att vinna ligan, eftersom de har den mest talangfulla truppen. Dålig form för Ajax och turbulens i PSV kan dock betyda att AZ ändå har chansen att titulera sig som holländska mästare 2008/2009.

SUPERLIGA (Portugal)

Porto 1.85

Benfica 2.75

Sporting 6.00

Leixões 22.00

Unibets kommentar: Det är en fantastisk prestation av Leixões att toppa ligan, eftersom de efter nio rundor redan spelat mot de fyra största lagen och bara tappat två poäng. Innan säsongen började trodde vår oddssättare de skulle vara med i bottenstriden, men efter deras imponerande start kan de säkert vara med och slåss om en plats i Europa. Vi tror dock inte att de kommer att hålla hela vägen till ett ligaguld.

SUPER LIGI (Turkiet)

Galatasaray 2.75

Fenerbahce 3.00

Besiktas 3.75

Trabzonspor 6.00

Unibets kommentar: Trabzonspor har börjat ligaspelet på ett imponerande sätt och oddset på dem har rasat från runt 25.00 gånger pengarna i början av säsongen till 6.00. Dock tror vi att de kommer ha svårt att utmana någon av de turkiska jättarna Galatasaray, Fenerbahce samt Besiktas.