”Svennis är alltid aktuell”

Spelbolagen om kaoset i Real Madrid och helgens heta snackisar

SPEL

Vad har hänt med Zlatans målfabrikation?

Och vem ska ta över i Real Madrid efter Bernd Schuster?

Spelbolagen sammanfattar spelhelgen i en enkät.

Foto: ap
önsketränare i real? Spelbolagen sammanfattar spelhelgen i en enkät. På frågan vem som bör eller ska ta över Real Madrid dyker Sven-Göran Erikssons namn upp hos ett par spelbolag.

1) Zlatan har gått mållös från planen i tre raka matcher, vad är det som händer?

2) Efter helgen måste väl er favoritspelare heta Robin van Persie, eller?

3) Det råder kaos i Real Madrid, vem tror ni blir näste tränare om Schuster får gå?

FAKTA

Så här svarar spelbolagen:

bet365:

1) – Vi är inte oroliga och ser det bara som en tillfällig svacka. Zlatan behöver dock rycka upp sig om han ska vinna skytteligan i serie A. För tillfället är han endast femtehandsfavorit att vinna skytteligan och han kan nu spelas till oddset sju gånger pengarna.

2) – Det är helt rätt då han räddade oss från att betala ut sjusiffriga belopp under söndagen. Spelarna trodde mycket på Manchester United och Chelsea och det var en dubbel vi ville undvika till varje pris. Robin Van Persies mål vände därför ett nattsvart resultat till vinst för oss som spelbolag.

3) – Det känns väldigt öppet men favoritskapet delas mellan Roberto Mancini och Juande Ramos. Listan innehåller dock ett tiotal namn där Rafa Benitez och Jose Mourinho är några av de mest intressanta.

Kommentarer: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Betway:

1) – Jag tror och hoppas att det främst är tillfälligheter som gör att målen inte fortsätter att trilla in. Inter fortsätter att vinna och Zlatan är formstark, skapar chanser och självklar i startelvan. Ge det två-tre halvlekar, sen tror jag att det lossnat igen!

2) – Van Persie är dagens superhjälte, inget snack om saken, men våra live-bookies tackar även Johan Djourou för hans självmål. Det var efter självmålet som liveoddsen verkligen stack iväg till Chelseas fördel, vilket gjorde att Arsenals seger blev än mer överraskande. Den andra halvleken utvecklade sig till något av spelbolagens lilla julafton.

3) – Det krävs ett galet geni för att leda Real Madrid och av den varan finns det för tillfället få lediga topptränare. Enligt oddsen så ligger Roberto Mancini klart bäst till. Han är van vid liknande krav från sin tid i Inter och han har en offensiv spelidé som styrelsen i Real uppskattar. Får jag spekulera helt fritt är givetvis Svennis ett annat drömalternativ.

Kommentarer: Fredrik Essevad, informationsansvarig för odds.

Expekt:

1) – Inter letar efter den bästa anfallsformationen runt Zlatan. Adriano är aningen tung. Zlatan har också spelat massa matcher denna säsong och det är naturligt om han har en kortare svacka målmässigt. Zlatan nätar snart igen.

2) – Vi har redan skickat tårta! Skämt åsido, men vi tjänade en bra slant på Arsenals vändning mot Chelsea, som fick massor av spel på sig från våra kunder.

3) – Vi har haft favoritodds på att Mancini ska ta över och tror fortsatt att han är rätt man att leda Real.

Kommentarer: Dan Vikman, informationschef.

Unibet:

1) – Att Zlatan går mållös i tre raka matcher är naturligtvis inget bra för Inter, men huvudsaken måste vara att laget vinner och leder serie A. Vi tror att Zlatan nätar snart igen.

2) – Van Persie var riktigt elegant i helgen och det var en fröjd att se matchen och Arsenals gameplan. Chelsea är vassa hemma, men Wengers taktik gav resultat för Arsenal.

3) – Om inte Schuster reder upp ”stormen” kanske vår hjälte från Torsby kan vara intressant? ”Svennis” är alltid aktuell och om någon kan hantera den stjärnspäckade uppsättningen i Real; ja, då är det ”Svennis”...

Kommentarer: Andreas Slätt, marknadschef.

ARTIKELN HANDLAR OM