Håller Elmander det han lovade?

Sa att han skulle göra hat trick – så tror spelbolaget

Foto: afp
gör han hat trick? Johan Elmander är i målform. Han har gjort tre mål på de två senaste matcherna i Premier League och i dag ska han göra hat trick enligt egen utsago hemma mot Chelsea.
SPEL

Han har lovat att göra hat trick mot Chelsea.

Men några större förhoppningar på Johan Elmander ska man inte ha enligt oddsen i eftermiddag.

– Vi tror inte han gör hat trick och erbjuder 34 gånger pengarna om han gör det, säger Jörgen Sparredal på spelbolaget bet365.

Landslagsanfallaren Johan Elmander gjorde mål i premiären för sin nya klubb Bolton. Efter det gick det tyngre. Skador och formsvackor kom i vägen.

Nu har han hittat målet igen och gjorde ett mål mot Middlesbrough och två mål senast borta mot Sunderland.

Höga odds på nätkänning

I dag möter Bolton Chelsea hemma på Reebok Stadium och Elmander sa efter senaste matchen, lite skämtsamt, att det var dags för ett hat trick. Något som nog bara slutar vid ett skämt om man ska tro spelbolaget bet365.

– Vi erbjuder oddset 34 gånger pengarna på att Elmander gör hat trick. Vi håller det dock inte för helt omöjligt att han kan peta in ett mål och erbjuder oddset 3.75 på att Elmander gör mål i matchen. Att Elmander gör två mål eller mer kan spelas till 13 gånger pengarna, säger Jörgen Sparredal på spelbolaget.

”Vinner med 2–0”

I själva matchen är bortalaget Chelsea storfavoriter och Bolton ger hela sju gånger pengarna, trots hemmaplan.

– Chelsea har ett fantastiskt bortafacit med sju raka segrar under årets ligasäsong. De är därför klara favoriter att ta åttonde raka segern på bortaplan, säger Sparredal och fortsätter:

– Vi tror att Chelsea vinner en knapp men säker bortaseger. Till skillnad mot exempelvis Arsenal så har Chelsea visat att de inte räds fysiskt starka lag på bortaplan då de redan besegrat Stoke och Blackburn. Vi tror att Chelsea vinner med 2–0 vilket är det mest populära resultatspelet.