Så räddade han raset på sig själv

Nu sitter Wenger säkert efter supermatchen

Foto: ap
en säker man Efter lördagens supermatch av Arsenal höjde ett spelbolag oddset kraftig på att Arsenals tränare Arsene Wenger sitter säkert som tränare.
SPEL

Arsenals Arsene Wenger var ifrågasatt av spelarna och spelbolaget inför lördagens supermatch mot Manchester United.

Efter segern är det andra tongångar.

- Nu är han uppe i 30 gånger pengarna att få sparken, säger Dan Vikman på spelbolaget Expekt.

Sportbladet Spel gör en ny satsning.

På måndagarna efter den stora Premier League-helgen kommer vi presentera de färska och uppdaterade oddsen på Premier Leagues tränare i samarbete med spelbolaget Expekt.

Vem sitter säkert och vem hänger löst?

Kraftig höjning

Inför lördagens stormatch på Emirates Stadium mellan Arsenal–Manchester United hade oddset på Arsenals Arsene Wenger rasat för att få sparken från 70 gånger pengarna till 20.

Tack vare Samir Nasris två mål och tre poäng höjdes oddset kraftigt på att Wenger skulle få lämna sin stol i Londonklubben.

– Efter segern är han uppe i 30 gånger pengarna och sitter säkert. Hade det blivit förlust hade han stått i högst 15 gånger pengarna, säger Dan Vikman, informationschef på Expekt.

Vilka ligger sämst till att få sparken efter helgen?

– Mark Hughes har ögonen på sig i Manchester City. Ägarna ger honom sitt stöd men blir det inte en seger mot Hull i helgen så blir det ännu mer snack. Gary Megson i Bolton är också en kandidat. Bolton vinner visserligen men tråk-Megson får verkligen inte många anhängare med sin fotboll.

– Gianfranco Zola har också kommit rätt in i kylan i West Ham. Klubben har en ganska ihålig trupp och svag ekonomi. Det är inte konstigt om Zola ligger sömnlös.

Klicka på länken ovan till höger för att se tränarnas odds.