TJÄNA PENGAR PÅ MIROSLAV KLOSE

Sportbladets Marcus Källberg ger dig bästa CL-tipsen

SPEL

Champions League är framme vid den sista omgången av gruppspelet.

Att merparten av grupperna redan är avgjorda minskar förvisso det sportsliga intresset men definitivt inte det spelmässiga.

Hittar man rätt bland reservfyllda startelvor och mer eller mindre tveksam motivation finns det klipp att göra.

Sportbladets Marcus Källberg tipsar om några intressanta specialspel.

Foto: bildbyrån
gör mål? Sportbladets Marcus Källberg tror på Bayerns Miroslav Klose.
FAKTA

Här är Källbergs spel:

LYON–BAYERN MÛNCHEN

Asian Handicap. Spel: Bayern (0). Odds: 2,08. Spelbolag: Unibet.

Kommentar: En intressant gruppfinal där Lyon tvingas avvara flera tongivande spelare. Juninho och Cris är avstängda, Bodmer, Clerc och Réveillère är skadade och därtill är Benzema och Mensah osäkra till spel. Med alla dessa namn borta i hemmalaget håller jag ett formstarkt Bayern München som favorit här och 2,08 på dem med insatsen tillbaka vid oavgjort ser ut som ett vettigt spel.

Målskytt. Spel: Miroslav Klose. Odds: 3,10. Spelbolag: Paddy Power.

Kommentar: Bayern skapar sannolikt en hel del chanser mot ett försvagat Lyon och 3,10 på Miroslav Klose som målskytt känns spelvärt.

REAL MADRID–ZENIT ST PETERSBURG

Asian Handicap. Spel: Zenit (0). Odds: 3,00. Spelbolag: Stan James.

Kommentar: Real Madrid är redan klart för åttondelsfinal och lär med tanke på sina massiva skadeproblem och att El Clásico väntar till helgen knappast förta sig i detta möte. Zenit har förvisso inte heller något att spela för men med någorlunda fokus har ryssarna kapacitet att överraska mot ett sargat Real Madrid. 3,00 på Zenit med insatsen åter vid oavgjort är värt att testa.

BASEL–SPORTING

Över/under 2,5 mål. Spel: Över. Odds: 2,08. Spelbolag: Unibet.

Kommentar: Basel vill nog avsluta gruppspelet snyggt med en seger inför hemmapubliken och spelar nog ganska offensivt här samtidigt som ett avslappnat Sporting lär få gott om kontringslägen till att syna schweizarnas defensiva brister. Bra odds på över 2,5 mål.