Matchen där alla tror på ett kryss

Så ska du spela i kvällens Champions League – enligt spelbolagen

Foto: ap
blir kryss i kväll Sju spelbolag är säkra. Det blir kryss i kväll när Steaua Bukarest möter Fiorentina till över tre gånger pengarna.
SPEL

De fyra sista grupperna ska spelas klart i kväll i Champions League.

Hur ska man spela på lagen som inte har någonting att spela för?

Vilken match har den mest givna utgången på förhand?

Sportbladet Spel redde ut begreppen med hjälp av sju spelbolag.

1) Celtic är utan seger hittills. Dags för ”skräll” hemma mot redan klara Villarreal?

2) Steaua Bukarest och Fiorentina slåss för en Uefacup-plats. I kväll möter de varandra i Rumänien. Bryter ”Viola” vinstnollan?

3) Är det skrälläge på Bernabeu mellan Real Madrid och Zenit med tanke på att El Clasico väntar på lördag för Real?

FAKTA

Så svarar spelbolagen:

Betfair:

1) – Spelarna håller Celtic som klara favoriter med 2.32 på Celtic och 3.45 på Villareal, så att det är svårt att tala om en skräll ifall Celtic vinner. Det är oerhört svårt att sia om sådana här matcher där incitamenten och laguppställningarna är allt andra än tydliga. Mitt tips är att spela på matchen live för att se vilka som verkar hungrigast. Inget snack om att Villarreal är flera klasser bättre, så verkar de sugna på att spela så går det att hitta bra värde i 3.45.

2) – Jag tror att ett kryss ligger nära till hands. Fiorentina är i lite bättre form men har väldigt svårt borta. Det räcker dock för ”Viola” med ett kryss för att ta sig vidare och det tror jag vi får se ikväll.

3) – Även ett reservbetonat, klart och hårt kritiserat Real Madrid vinner hemma mot ett Zenit som är en skugga av sin fjolårsform. Den lille Tsaren har inte heller kommit upp till de himmelska nivåer som han spelade på tidigare, han blev till och med utbytt mot Bate senast efter en blek insats.

Kommentarer: Klas Winberg, Sverigechef.

bet365:

1) – Vi håller Celtic som favoriter att vinna matchen till oddset 2.25. De är ett helt annat lag på hemmaplan än bortaplan i Champions League och då Villarreal redan är klara tror vi på en knapp men säker hemmaseger.

2) – Det här är en mycket öppen match där inget resultat skulle förvåna oss. Fiorentina är mycket knappa favoriter att vinna matchen till oddset 2.60 medan Steaua Bukarest kan spelas till 2.75. Fiorentina tar sig vidare till Uefacupen vid ett oavgjort resultat och de är därför klara favoriter att kvala in till Uefacupen.

3) – I nuläget är det skrälläge varje gång Real Madrid spelar. Vi håller dock Real Madrid som favoriter och tror på en öppen och målrik match. Våra kunder har visat ett mycket stort intresse för över 2,5 mål vilket kan spelas till oddset 1.75.

Kommentarer: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Unibet:

1) – Celtic kan inte nå tredjeplatsen, vilket givetvis hade varit en morot för att gå för fullt i kvällens match. En skräll är ändå i sikte och vi tror att skottarna vill avsluta snyggt samtidigt som Villarreal bör tänka mer på helgens viktiga ligamatch borta mot Sevilla.

2) – Intressant! Vår oddssättare såg Steaua på plats borta mot Lyon och förstod inte alls vad de har i Champions League att göra. På hemmaplan kan laget givetvis mer, men ”Viola” bör knipa tredjeplatsen. Oavgjort räcker bra, så ”vinstnollan” kan mycket väl stå sig kvar.

3) – Det största problemet för Real är inte att El Clasico väntar i helgen – utan alla skador. Diarra senast i raden med en allvarlig knäskada. Zenit kan en hel del när det stämmer och även om laget redan är klar trea i gruppen bör man tagga till i en sån här bortamatch. Skrälläge? Absolut!

Kommentarer: Andreas Slätt, marknadschef.

Ladbrokes:

1) – Celtic ses som favoriter i detta möte. Villarreal är som sagt klara samtidigt som de har ett toppmöte i ligan mot Sevilla att blicka fram emot till helgen. Matchen blir jämn, men ett något mer taggat Celtic bör dra det längsta strået här.

2) – Kvällens på förhand jämnaste match lär utspelas i Bukarest i kväll. Fiorentina får väl ses som något av en besvikelse, trots den tuffa gruppen. Båda lagen står utan seger, men fördel Fiorentina som kan spela på ett oavgjort resultat.

3) – Zenit har absolut en chans att störa här. Real Madrid är i rejäl gungning för tillfället efter förlusten hemma mot Sevilla och all fokus kommer vara på helgens stormatch. Vi lär få se en rotation i Reals laguppställning.

Kommentarer: Andreas Gillberg, Sverigechef.

Expekt:

1) – Ja, det är ju ingen skräll om Celtic vinner – vi har dem som favorit i matchen. Celtics spelare viker inte ned sig och vill i alla fall avsluta snyggt hemma.

2) – Nej, men en pinne räcker för Fiorentina och det fixar man. Bra kryssläge där känns det som!

3) – Matchen känns helt vidöppen. Real har ju alla sorters problem och Zenit jagar också poängbonuspengar för att sen sikta på Uefacupen. Oavgjort eller Real-seger känns dock mest troligt.

Kommentarer: Dan Vikman, Expekt.

Betway:

1) – Ja, nu tror jag de plockar en trepoängare. Villarreal har nog inga större förhoppningar om att Ålborg ska kunna hota Manchester United på Old Trafford, varför de knappast ställer upp med vare sig ordinarie startelva eller en hundraprocentig inställning. Andraplatsen är redan spikad och därför tror jag spanjorerna kommer uppträda rätt lojt.

2) – De plockar i vilket fall poäng, dock osäkert om det blir en eller tre. Tar Fiorentina ledningen eller har oavgjort långt in i matchen så tror jag på en ganska trög matchbild, vilket gynnar ”Viola”. Så det blir minst en poäng för italienarna!

3) – Mycket lurigt. Å ena sidan vill de hitta formen och ett fungerande försvarsspel, samtidigt som de är klara för avancemang och i tankarna förmodligen redan är på Nou Camp. Men jag tror inte att Real rent mentalt har råd att förlora mot Zenit, de måste få någon form av självförtroendeinjektion inför matchen mot Barcelona.

Kommentarer: Fredrik Essevad, informationsansvarig för odds.

Betsson:

1) – Det kommer att bli en jämn match på Celtic Park. Förra mötet slutade med knapp vinst för Villarreal med 1–0. Med en fanatisk hemmapublik och ett bra hemmafacit är en seger fullt möjlig i ”Henke-land”.

2) – Steaua slutade fyra i rumänska ligan vilket var en stor besvikelse och efter 3–5 förlusten mot Lyon bytte man tränare utan större effekt. De har aldrig vunnit mot italienskt motsånd och ett kryss räcker för Fiorentina för avancemang vilket också ligger närmast till hands då Steaus starka sida inte ligger i det offensiva spelet.

3) – Det verkar råda kaos i denna klubb för tillfället. Schuster sparkades efter uttalande i veckan om att det är omöjligt att vinna El Clásico. Skador har också förstört mycket av säsongen vilket samtidigt har inneburit att det har varit öppna gator i försvaret den senaste tiden med fyra insläppta i ligan senast mot Sevillia. I Champions League har det dock gått bättre med endast fem insläppta på fem matcher och ett säkrat avancemang. Zenit haussades efter supercupvinsten mot United men har varit en besvikelse i gruppspelet. Tankarna på El Clasico för Real kommer nog ändå göra denna match väldigt jämn.

Kommentarer: Thomas Bertilsson, PR-ansvarig.

ARTIKELN HANDLAR OM