Så här kan du bli helgens vinnare

Sportbladets Marcus Källberg guidar dig i helgens spel

Foto: ap. bilden är ett montage
vinner Sportbladets Marcus Källberg tipsar om Blackburn som vinnare med nye tränaren Sam Allardyce i helgen.
SPEL

Sportbladets Marcus Källberg har synat helgens spelutbud.

Här ger han dig de tre bästa spelen som kan göra dig till en vinnare.

FAKTA

Här är Källbergs spel:

BLACKBURN–STOKE

Lördag: 16.00.

1X2 Handicap. Spel: Blackburn (-1). Odds: 3,60. Spelbolag: Eurobet.

Kommentar: Blackburn har bytt tränare i veckan och med Allardyce vid rodret har man ett ypperligt läge att bryta sin förlustsvit då ett begränsat och bortasvagt Stoke kommer på besök till Ewood Park. Gästerna är dessutom försvagade då Sidibe, Shawcross, Griffin och Kitson är skadade och ”inkastaren” Delap är tveksam till spel. Ett heltänt Blackburn kan mycket väl vinna med två måls marginal.

BARNSLEY–PLYMOUTH

Lördag: 16.00.

Asian Handicap. Spel: Plymouth (0). Odds: 2,25. Spelbolag: Centrebet.

Kommentar: Plymouth har fem matcher i följd utan vinst men mot starka duon Birmingham och Queens PR har man spelat riktigt bra och laget står på tur för en seger. Barnsley övertygar inte för dagen och har därtill kännbara avbräck i mittbacken Souza och mittfältaren Colace. Jag testar ett Asian hcp-spel på Plymouth till 2,25 med återbetalning vid oavgjort.

CHIEVO–GENOA

Söndag: 15.00.

Asian Handicap. Spel: Chievo (0). Odds: 1,80. Spelbolag: Bet365.

Kommentar: Chievo har spelat förbättrat den senaste tiden med bland annat en rättvis bortaseger mot Udinese. Genoa övertygar inte på bortaplan och då man saknar Sculli, Ferrari, Jurcic, Gasbarroni och Milanetto med flera lär man få det kämpigt mot ett vinsthungrigt Chievo. 1,80 med insatsen åter vid oavgjort känns som ett sunt spel.