Spelbolagen: Modo tar sista slutspelsplatsen

Foto: bildbyrån
kniper slutspelsplats Modo blir vinnaren i streckdramat kring slutspelsplatserna i elitserien. Det tror i alla fall tre spelbolag i en enkät inför avslutningen av grundserien.
SPEL

Sportbladet Spel tog med hjälp av tre spelbolag pulsen på fortsättningen av elitserien.

Detta ska du tänka på i jakten på dina pengar.

Frågorna till spelbolagen:

1) Vilket/vilka lag ska man spela på just nu och varför?

2) Vilket/vilka lag ska man gärna undvika och varför?

3) Vilka lag missar SM-slutspelet?

FAKTA

Så svarade spelbolagen:

bet365:

1) – Modo står inför tre raka hemmamatcher och då de kämpar om en slutspelsplats är motivationen på topp. Vi tror att de är det bästa laget att spela på de kommande omgångarna.

2) – Vi vill varna för några av topplagen då motivation ofta slår klass under de sista omgångarna. I övrigt är Brynäs inne i en svag trend och vi tror att de får svårt att behålla sin slutspelsplats.

3) – Det är väldigt jämnt mellan några lag men vi tror att Brynäs, Djurgården och Rögle är de lag som missar slutspelet tillsammans med redan avsågade Södertälje. Vi tror därmed att Modo är det lag som vinner striden om den sista slutspelsplatsen.

Kommentarer: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Unibet:

1) – Svaret kan tyckas självklart om du som spelare tittar i tabellen, men såväl Linköping som Färjestad (trots debaclet senast) har sett ruggigt skärpta ut. Linköpings offensiv dundrar in mål och står sig starka i match efter match. Färjestad har i min mening verkligen börjat leverera och ser mer och mer ut som i fornstora dagar. Om vi kollar på lagens sista utpost ser, Färjestad med Jonas Gustavsson i kassen, klart vassare ut. Utropstecknet i slutspelet?

2) – På senare tid tycker vi att Brynäs har sett på tok för ojämna ut i sitt spel, trots Markström och även Modo som har en laguppställning som heter duga med Skröder som grädden på moset. Nu har en av hockeyhistoriens bästa spelare genom alla tider signat på. Peter Forsberg, vilket rimligen borde få laget en aning mer stabilt.

3) – Timrå kliver in i ett par tunga matcher nu och tas det få poäng där är strecket nära. Djurgården har sett bättre ut på slutet, men är väldigt beroende av Bremberg och Anger, kanske lite för mycket. Jag säger Timrå och Djurgården precis utanför slutspelet och Rögle och Södertälje i kvalserien.

Kommentarer: Andreas Slätt, marknadschef.

Expekt:

1) – Linköping och Frölunda kommer att avsluta starkt och ska vara goda spel.

2) – Brynäs får det tufft framöver. Man verkar inte räcka till fysiskt.

3) – Djurgården och Brynäs. Modo tar den sista slutspelsplatsen. Man har tre raka hemmamatcher nu. Rögle får kvala tillsammans med Södertälje SK.

Kommentarer: Dan Vikman, informationschef.

ARTIKELN HANDLAR OM