Vem går till semi?

Rafflande omspel mellan Santin och Nannskog i Tipsfajten

Foto: bildbyrån
en ska vidare Cesar Santin, bet365 och Daniel Nannskog, Betway, gör upp i ett omspel i dag om vem som tar den sista platsen i fredagens semifinal av Tipsfajten.
SPEL

Det gick inte att skilja dem åt i kvalet av Tipsafajten.

Nu gör Cesar Santin och Daniel Nannskog upp i ett rafflande omspel i jakten på en plats i semifinalen av den prestigefyllda tipstävlingen.

I helgens andra kvaltävling av Sportbladet Spels tipstävling Tipsfajten vann Unibets Johan Mjällby.

Cesar Santin, bet365 och Daniel Nannskog, Betway, lyckades dock inte sätta något av sina tre spel.

I dag gör de upp i ett omspel i jakten på den sista semifinalplatsen nu på fredag. Där ställs vinnaren mot Sportbladets Ulrik Sandebäck.

FAKTA

Så spelar profilerna i dagens omspel:

Cesar Santin, bet365:

Singelspelet:

Sheffield Wednesday–Barnsley 1 (1,90)

Totalt odds: 1,90.

Insats: 100 kr. Möjlig vinst: 190 kr.

Kommentar: Wednesday är bra hemma och nu kommer starke Francis Jeffers tillbaka från avstängning. Barnsley är ett perfekt byte.

Dubbelspelet:

Millwall–Swindon 1 (1,70)

Hartlepool–Leicester 2 (1,90)

Total odds: 3,23.

Insats: 100 kr. Möjlig vinst: 323 kr.

Kommentar: Om tur och otur jämnar ut sig så är det dags för Millwall att plocka en trepoängare här. Laget har spelat bra mot både Leeds och Stockport, men har bara fått med sig en poäng. Nu hoppas jag att turen vänder.

Leicester fick bara 1–1 senast och vill börja en ny segersvit nu. Hartlepoool är inget märkvärdigt lag och har flera skador och nye lånespelaren Daniel Nardiello är avstängd. Leicester måste ha bra chans.

Trippelspelet:

Vicenza–Pisa 1 (1,90)

Brescia–Ancona 1 (1,72)

Grosseto–Avellino 1 (1,66)

Totalt odds: 5,62.

Insats: 100 kr. Möjlig vinst: 562 kr.

Kommentar: En liten chansning, men alla tre hemmalagen är starka på sina hemmaarenor. Mest tror jag på Vizenca så 1,90 är klart värt att prova.

Daniel Nannskog, Betway:

Singelspelet:

Djurgården–Timrå 1 (2,05)

Totalt odds: 2,05.

Insats: 100 kr. Möjlig vinst: 205 kr.

Kommentar: Djurgården går för slutspel och ska de dit måste de vinna mot Timrå. Det verkar vara bra tryck på Hovet för tillfället och Djurgården är rätt stabila.

Dubbelspelet:

Modo–HV 71 1 (2,20)

Valenciennes–Caen 1 (2,10)

Totalt odds: 4,62.

Insats: 100 kr. Möjlig vinst: 462 kr.

Kommentar: Foppa har tillfört ny energi till Modo och det lever de på nu, tror de spelar på ren Foppa-inspiration.

Den andra matchen är fruktansvärt svårtippad men jag tror jag på Valenciennes som slåss för nytt kontrakt, det måste vara motivation nog för laget. Caen ligger något pinnhål upp i tabellen men här tror jag inte de räcker till.

Trippelspelet:

Burnley–Coventry 1 (1,80)

Nancy–Nice 1 (2,10)

Sheffield Wednesday–Barnsley 1 (1,85)

Totalt odds: 6,99.

Insats: 100 kr. Möjlig vinst: 699 kr.

Kommentar: Burnley har hyfsad kontakt med topplagen och vill hänga på, och Coventry har hamnat i ett ingenmansland mitt i tabellen där det kan vara svårt att hitta motivation för den här typen av matcher.

I den andra fighten litar jag på min gamle vapendragare från Stabaek, Veigar Pall Gunnarsson, som spelar i Nancy sedan ett par matcher. De har gått svajigt ett par tre matcher men nu tror jag de ska vinna.

Den sista matchen kan egentligen sluta hur som helst, Championship-fotboll är hopplöst att tippa, men min korta motivering är att Sheffield är ett bättre lag.