”Passar Höglund illa”

Kvällens danser passar inte tv-profilen enligt spelbolagen – därför åker hon ut

Foto: jerker ivarsson
får lämna Elisabet Höglund är tre spelbolags favorit att få lämna Let's dance i kväll.
SPEL

En deltagare får lämna Let's dance i kväll.

Spelbolagen har utsett sin favorit – Elisabet Höglund.

Här nedan svarar de på två vassa frågor inför kvällens drama.

Frågorna till spelbolagen:

1) Varför åker er oddsfavorit ut i kväll?

2) Vad skulle krävas för att någon av era favoriter att vinna tävlingen skulle åka ur i kväll?

FAKTA

Så svarade spelbolagen:

bet365:

1) – Vi tror att Elisabet Höglund åker ut i kväll. Den här veckans dans är tango och jive med temat rock och vi tror att det passar Elisabet Höglund illa. Hon är därför stor favorit att få lämna tävlingen.

2) – Ett mirakel. Det skulle vara en enorm överraskning för oss om Morgan eller Laila tvingades lämna tävlingen redan nu. Vi erbjuder därför oddsen 41 respektive 51 gånger pengarna på att någon av favoriterna åker ut i kväll.

Kommentarer: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Unibet:

1) – Paret Elisabet Höglund/Tobias Karlsson är favorit att åka ut på fredag, men paren Niclas Wahlgren/Jeanette Carlsson och Carl Jan Granqvist/Maria Lindberg ligger också i farozonen. Att Höglund/Karlsson är favoriter att åka beror på att alla andra par verkar mer populära bland folket.

2) – Favoritparen Morgan Alling/Helena Fransson och Laila Bagge/Tobias Wallin ska underprestera grovt för att åka ut på fredag. Bråk med partnern, dålig kemi, falla, vara totalt oinspirerade är saker som kan fälla dom på.

Kommentarer: Andreas Slätt, marknadschef.

Expekt:

1) – Elisabeth Höglund har kämpat sig kvar i flera veckor men kan inte klara sig ännu en gång. Hon är det svagaste kortet.

2) – Favorit att vinna hela Let's Dance är Morgan Alling/Helena Fransson och Laila Bagge/Tobias Wallin till 2.00 respektive 2.50 i odds. Det enda som kan stoppa dem från att gå vidare är en rejäl olycka men det hoppas vi inte händer förstås.

Kommentarer: Dan Vikman, informationschef.