Fiaskovarning för BWO

”Inte säkra att de ens klarar första hindret”

Foto: peter wixtröm
Fiaskovarning BWO är en av deltagarna i andra chansen i Norrköping. Spelbolaget är inte ens säkra på att de klarar första hindret som är Lili & Susie.
SPEL

Andra chansen ska avgörs där de sista bidragen ska skickas till finalen av Melodifestivalen i Globen. Spelbolagen har utsett sina favoriter.

Här nedan svarar de på tre vassa frågor inför Andra chansen i Norrköping.

Frågorna till spelbolagen:

1) Vilka två artister går till finalen i Globen?

2) Vad tror era spelare?

3) Finns det någon favorit som riskerar platt fall?

FAKTA

bet365:

1) – Vi tror att Sarah Dawn Finer och Star Pilots går vidare till final. Det är dock en på förhand väldigt öppen tävling och vi ser Amy Diamond och BWO som de tuffaste utmanarna till favoritduon.

2) – Våra spelare har visat stort intresse för Sarah Dawn Finer som nu är favorit att gå vidare till final. Vi har även tagit mycket spel på BWO som är en intressant outsider.

3) – Det finns det alltid och vi har redan sett flera stora överraskningar i de inledande deltävlingarna. Inför helgen tror vi att Star Pilots är den favorit som löper störst risk att missa finalen.

Kommentar: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Unibet:

1) – Lili och Sussie och Starpilots. Vår motivering är enkel:

Vi har feeling för att Scotts slår Sarah Dawn Finer i duell 1. I duell 2 plockar systrarna ner BWO och i den avgörande finalen kommer Lili och Sussie's grymt svängiga refräng fälla avgörandet! Finalist 2 blir Starpilots. Amy Diamonds låt känns lite för enkel emedan Starpilots borde ha gått till final föregående helg. En vass låt! Starpilots får i semifinal möta Caroline Af Ugglas som vi har feeling kan besegra Rigo och gänget. När röken har skingrats står Starpilots kvar ensam på banan och har gått till final

2) – Sarah Dawn Finer och Starpilots andas våra spelares förtroende, men det blir hårda puckar till slut.

3) – Vi är inne på att Sarah Dawn Finer och Amy Diamond får en tidig hemresa.

Kommentar: Andreas Slätt, marknadschef.

Expekt:

1) – Vi har Sarah Dawn Finer och Star Pilots som ganska klara favoriter att gå vidare till under två gånger pengarna.

2) – Förutom favoriterna kommer det en hel del spel på BWO och Scotts.

3) – Sarah Dawn Finer kan vara en favorit i fara om hennes förkylning spökar.

Kommentar: Dan Vikman, informationschef.

Svenska Spel:

1) – Sarah Dawn Finer är storfavorit att ta sig till final på den övre halvan. På den undre halvan står det mellan Star Pilots och Amy Diamond.

2) – Vi har fått mycket pengar på "komben" Sarah Dawn Finer/Star Pilots och har därmed fått sänka oddset till 3,00. Vårt populära kombspel gav förövrigt hela 100 gånger pengarna på komben Agnes/Malena Ernman förra helgen. Vi hade en hel del lyckliga vinnare!

3) – Risken är väl att BWO floppar. Vi är inte säkra på att man ens klarar av det första hindret, Lili & Susie, i jakten på finalplatsen.

Kommentar: Martin Jonsson, oddssättare.

Betway:

1) – Det blir tuffa dueller men när krutröken lagt sig tror jag på Star Pilots från den nedre delen av kvalträdet, och från den övre delen garderar jag mig och säger vinnaren i duellen mellan Lili & Susie och BWO.

2) – Spelarna tror på de säkra korten och ratar högoddsarna helt och hållet. Sarah Dawn Finer är mycket populär och även Star Pilots har fått en riktig skjuts uppåt bland våra spelare efter deras lyckade framträdande i Malmö förra helgen.

3) – Jag tror att Sarah Dawn Finer missar finalen. Hon tar Scotts i första rundan men är chanslös i den avgörande fighten mot vinnaren i duellen mellan Lili & Susie och BWO. Det är Carola-varning på hennes bidrag då hon är en lika stor förhandsfavorit inför andra chansen som Carola och Andreas Johnson var vid motsvarande tillfälle ifjol, vilket vi alla minns hur det gick. Bidraget är ganska grått och vi har tyvärr hört det så många gånger förr.

Kommentar: Fredrik Essevad, informationsansvarig.

Betsson:

1) – Vi tror på Lili & Susie och Star Pilots som favoriter till att gå till final.

2) – Våra spelare tror på Amy Diamond och Lili & Susie

3) – Det finns en risk att Sarah Dawn Finer inte går vidare. Hon haussades inför deltävlingen förra veckan och måste göra ett bättre framträdande denna helg för att vi ska vara helt säkra på att hon går vidare.

Kommentar: Thomas Bertilsson, PR-ansvarig.

Paf:

1) – Vi tror att Sarah Dawn Finer och Caroline af Ugglas får finalbiljetterna.

2) – De tror också på Dawn Finer. Spelarna har också en stark tro på Star Pilots, som enligt oss har startfältets mest svårbedömda bidrag.

3) – Lili & Susie kan mycket väl slå ut Dawn Finer, men hon går ändå vidare med hjälp av den internationella juryn. Dawn Finer missar inte finalen.

Kommentar: Anders Sims, oddssättare.

Ladbrokes:

1) – Tidigare var både Sarah Dawn Finer och Carloine af Ugglas favoriter men efter spel från spelare fick vi justera oddsen och vi har nu Sarah Dawn Finer som favorit med Star Pilots tätt efter. Vi tror att Ugglas mycket väl kan utmana Star Pilots då den låten är så säregen.

2) – Våra spelare tror starkt på Sarah Dawn Finer men även Star Pilots har fått ett stort intresse från spelarna.

3) – Sarah Dawn Finer blir förmodligen svårslagen men inget är säkert då vi har sett tyngre förhandsfavoriter som fallit helt när det gäller.

Kommentar: Andreas Gillberg, Sverigechef.