”Måste flytta på sig”

Så säger spelbolagets odds om Zlatans framtid i Inter

Foto: reuters
Ryktena om Zlatan Ibrahimovics framtid är i full gång. Finns den i Inter eller hos någon av de övriga europeiska storklubbarna?
SPEL

Kritiserad och utslagen ur Champions League förra veckan.

Två ligamål i helgen och ännu ett utspel av Zlatan Ibrahimovic som öppnar för ett klubbbyte efter säsongen.

Nu finns odds på svenskens vara eller icke vara i Inter.

– Han förtjänar en Champions League–titel och kanske måste han flytta på sig för att verkligen få chansen att vinna en sådan, säger Fredrik Essevad på Betway.

Rykten om att Zlatan Ibrahimovic ska lämna Inter efter säsongen är en av de stora samtalsämnena i fotbolls–Europa.

Svenskens besvikelse över ännu en missad Champions League–titel var påtaglig efter förra veckans uttåg mot Manchester United.

Barca och Real hetaste tipset

Zlatans agent, Mino Raiola, har också hjälpt till i spekulationerna med uttalanden där han menar att det absolut inte är omöjligt att ”Ibra” lämnar Inter efter säsongen.

Real Madrid och Barcelona är klubbar som enligt agenten ska vara villiga att betala stora pengar för svenskens tjänster.

Det är också dessa klubbar som enligt spelbolagets odds ligger närmast till hands om Zlatan väljer att lämna den italienska mästarklubben.

Trots två fullträffar, varav ett drömmål, mot Fiorentina i helgen fortsatte svensken att uttrycka sitt missnöje över förlusten mot United.

Frågan är om han måste lämna Inter för att ha chansen på titeln som han så länge eftertraktat – Champions League.

”Italienska klubblag steget efter”

– För att vara aktuell för att vinna Ballon d´or och bli ihågkommen som en av de största tror jag Zlatan måste vinna fler titlar än Scudetton, och i dagsläget är italienska klubblag steget efter både spanska och engelska motsvarigheter, säger Fredrik Essevad, informationsansvarig för odds på Betway.

– Han förtjänar en Champions League-titel och kanske måste han flytta på sig för att verkligen få chansen att vinna en sådan.

FAKTA

Oddsen på Zlatans framtid:

I vilken klubb spelar Zlatan Ibrahimovic säsongen 2009-2010?

Inter 1.50

Real Madrid 6.50

Barcelona 8.50

Chelsea 10.00

Man City 10.00

Odds från Betway.