Floppvarning för England

Bör se upp med Ukraina i onsdagens VM–kval

Foto: ap
England är favoriter i onsdagens VM–kval. Men Ukraina är ett kvalificerat motstånd som Fabio Capello och hans mannar bör se upp med.
SPEL

England har gått som tåget och leder sin VM–kvalgrupp.

Onsdagens motståndare bör de dock se upp med.

– Inte helt solklart läge för England hemma mot Ukraina, varnar Dan Vikman på Expekt om vilka favoriter som kan floppa i kvalmatcherna.

Frågorna till spelbolagen:

1) Vilka lag är era säkra vinnare?

2) Finns det några länder som riskerar floppa och som spelarna bör avstå från att satsa sina pengar på?

FAKTA

bet365:

1) Vi håller Polen hemma mot San Marino och Ungern hemma mot Malta som kvällens säkraste vinnare. Som vanligt då det gäller VM-kvalet finns det många stora favoriter och vi räknar inte med några större skrällar.

2) För Sveriges skull hoppas vi naturligtvis att Danmark floppar mot Albanien. I övrigt vill vi varna för Spanien som står inför en svår bortamatch mot Turkiet och Italien som ställs mot Trapattonis Irland. Trapattoni kan Italien utan och innan och kan kanske ställa till med en överraskning.

Kommentar: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Expekt:

1) Frankrike och Danmark känns som säkra vinnare hemma mot Litauen respektive Albanien, liksom alltid pålitliga Tyskland borta mot Wales. Holland slår Makedonien.

2) Italien känns inte som någon solklar vinare hemma mot Irland. Där kan det skrälla till. Inte helt solklart läge för England hemma mot Ukraina heller.

Kommentar: Dan Vikman, informationsansvarig.