”Mängder med banker i handbolls-EM”

Ulrik Sandebäck med dagens säkra – här är alla tipsen!

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Det finns mängder med ”banker” under dagens premiär av handbolls-EM i Norge. Men oddsen är ju så klart mycket blygsamma. Ryssland, Tyskland, Frankrike och Spanien ska alla ha toppchans. Fyrlingen ger låga 1,40 i odds – hos Expekt som erbjuder bäst favoritodds.

DAGENS DRAG

Jag saknar riktigt fina drag i dag. Men jag är sugen på att spela en slant på hemmanationen Norge i handbolls-EM. Norge möter Danmark i ett hett ”derby”. Hemmastödet kommer att vara enormt och danskarna ser ut att sakna viktige Lars Jørgensen. Svenska Spel bjuder på 2,10.

DAGENS AVSLAG

Kroatien har stora problem inför handbolls-EM. Två av lagets allra största stjärnor är skadade. Vi tror laget kan få stora problem mot Polen. Flera bolag ger låga 1,80 på -Kroatien – inte alls spelvärt.

CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

3 Lundås Emelie kan vara lite knepig och galoppera men Erik Adielsson visade att han vet hur man ska -köra henne för att hon ska gå felfritt när de vann V75-lopp i Gävle för drygt en månad sedan. I V65-4 är det dags för en ny seger för den duon som är dagens bästa spik, och klara vinnare.

DAGENS DRAG

Inte helt stabil men fartmässigt tror jag att 4 Juan Carlos i V65-2 är bästa hästen. Trots att han har bra läge ska, eller kan han inte, vara med i någon spetstrid utan det handlar om att Erik Svensson får iväg honom i rätt gångart. Av åtta felfria lopp i karriären har han vunnit fyra. Håll i Erik!

DAGENS AVSLAG

Samtliga fem elitserie-matcher känns vidöppna och att ge sig på en trippel eller liknande känns smått omöjligt. Även ett singelspel är svårt att bena ut, matcherna är täta och poängen betyder så oerhört mycket. Stå över spel.

Bosse LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Erik Adielsson fick en hiskelig snurr på kallblodet 3 Lundås Emelie när ekipaget skrällvann V75-lopp på Bergsåker i början av december. Lundås Emelie är en racer när hon står på fyra fräscha ben. Kommer med tre raka i bagaget och vinner normalt V65-4 utan problem.

DAGENS DRAG

Starka 1 Evita Pil svarade för ett par bra insatser i rikstoton i början av hösten. Nu har hon fått ett par lopp innanför västen efter vila och utgångsläget är perfekt i DD-2. 2 Will Man Vint blir förstås ingen lätt nöt att knäcka, men med rätt klaff på loppet dyker Evita Pil upp i striden.

DAGENS AVSLAG

2 Bananasplit Sign har galopperat bort sig från bättre utgångslägen än det hon lottats till i V65-3. Hästen är streck-favorit i skrivande stund, men med tanke på spåret och en klen insats från dödens senast är det en favorit i fara.