”Kan bara gå neråt”

Juryns ordförande håller inte med spelbolagen

Foto: eivind vogel-rödin
stora favoriter Linda Lampenius och Daniel da Silva är spelbolagens favoriter till slutsegern i Let's Dance 2008. Juryns ordförande Tony Irving tror att ”Mat-Tina” kan utmana.
SPEL

Juryns ordförande Tony Irving hoppas inte att spelbolagen får rätt.

– Åker Mi eller ”Matte” ut så är det fel, säger han till Aftonbladet.se.

Foto: robin lorentz-allard
Juryns ordförande Tony Irving.

Spelbolagen tror stenhårt på att Mi Ridell eller Mats ”Bygglovs-Matte” Karlsson får lämna Let’s Dance på fredag när de båda ska dansa slowfox.

Juryns ordförande Tony Irving är inte av samma åsikt.

– När Mi dansade quick step för ett par program sedan visade hon att hon är bättre i den typen än i latindanserna. Hon är under utveckling hela tiden och skulle hon åka ut så tycker jag det är synd, säger Tony Irving till Aftonbladet.se.

Samma sak gäller även ”Matte”.

– Han har fått väldigt dåliga poäng av oss i juryn men är också under utveckling. Men han måste prestera mer än vad han gjorde förra fredagen, säger Irving.

”Mat-Tina” utmanar

Spelbolagens storfavorit Linda Lampenius har imponerat på Tony Irving, men…

– Jag är imponerad av hennes vilja att dansa, men inte överimponerad av dansen. Jag ser det som så att hon bara kan gå neråt. De är ganska enkelt att vara i topp nu, men betydligt svårare i program sex, sju och åtta.

Vem kan utmana?

– Tina Nordström är en av dem. Dansar hon som hon gjorde i de två första programmen så kan hon vinna allting. Men så som det såg ut förra fredagen, usch, herregud, säger Tony Irving.

ARTIKELN HANDLAR OM