”Kim Källström gör mål mot Turkiet”

Kroatien kan vinna enkelt mot sargat Holland

Foto: jimmy wixtröm
gör mål i kväll Sportbladets Marcus Källberg tror att Kim Källström nätar mot Turkiet.
SPEL

Sverige ställer upp utan de största stjärnorna i träningslandskampen mot Turkiet i kväll. Det öppnar för Kim Källström som svensk målskytt.

Sportbladets Marcus Källberg tipsar om landskampskvällens bästa specialspel.

Turkiet–Sverige

Över/under 2,5 mål

Spel: Över.

Odds: 2,14.

Spelbolag: Pinnacle.

Kommentar: Sverige kommer till spel utan rutinerade kvartetten Ljungberg, Mellberg, Linderoth och Ibrahimovic och kan få det jobbigt borta mot ett Turkiet som aviserar en stark startelva. Turkarnas motivation är dock svårbedömd och oddsen på ettan är bara godkända. Däremot tilltalar oddsen på överspelet då matchen förmodligen blir ganska öppen och avslappnad.

Kommer Kim Källström göra mål under ordinarie tid inkl tillägg?

Spel: Ja.

Odds: 5,10.

Spelbolag: Expekt.

Kommentar: Bolagens utbud av specialspel är inte lika stort när det handlar om träningsmatcher men Expekt erbjuder i alla fall ”kommer att göra mål” på sju svenska spelare och av dessa sju är oddset på Källström mest spelvärt.

Kroatien–Holland

Över/under 2,5 mål

Spel: Över.

Odds: 2,20.

Spelbolag: Expekt.

Kommentar: Holland har drabbats av flera sena återbud under veckan och med namn som van Nistelrooy, Seedorf, Ooijer, Engelaar, de Cler, Robben och van Persie med flera skadade är man klart försvagat. Såväl kroaternas startelva som deras motivation är dock oviss och jag föredrar överalternativet framför ettan även i denna match.

Handikapp

Spel: Kroatien –1.

Odds: 5,00.

Spelbolag: Bet365.

Kommentar: Visar Kroatien rätt inställning och lyckas bryta sin ”Split-förbannelse” (har inte vunnit där på åtta landskamper sedan självständigheten 1991) kan det bli en komfortabel vinst mot ett sargat Holland. Höga 5,00 hos Bet365 är värt att testa.